Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Ból fizyczny | 5 | 14.29% | |
| Ból psychiczny | 30 | 85.71% | |
| Razem | 35 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
20.04.2024, 02:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2024, 02:06 przez Lifeisbrutal.)
Życie na przeciągu kilku tygodni pokrzyżowało mi się w chuj. Jedno jest pewne nie zaboli mnie to fizycznie. Ale psychicznie może być ze mną źle. Wszystko będzie zależeć od tego jaki padnie wyrok..
Wiem, że odjebałem maniane i muszę ponieść kare, ale obawy mam, że dojebią mi z grubej rury i od razu zk. Mimo, że jest to moje pierwsze przewinienie.
Wiem jedno, że muszę być silny w tym całym procesie i walczyć sam o siebie bo jak ja tego nie zrobię to nikt inny tym bardziej. Każdy się odwrócił gdy zaczęły się problemy. Rodzina, znajomi no wszyscy..
Ale dam sobie radę sam, wiem to bo bywały gorsze chwilę i jakoś je przeżyłem.
Wiem, że odjebałem maniane i muszę ponieść kare, ale obawy mam, że dojebią mi z grubej rury i od razu zk. Mimo, że jest to moje pierwsze przewinienie.
Wiem jedno, że muszę być silny w tym całym procesie i walczyć sam o siebie bo jak ja tego nie zrobię to nikt inny tym bardziej. Każdy się odwrócił gdy zaczęły się problemy. Rodzina, znajomi no wszyscy..
Ale dam sobie radę sam, wiem to bo bywały gorsze chwilę i jakoś je przeżyłem.