Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
23.07.2026, 18:22
Mam pewien dylemat z tym vendorem. Jakieś 3 dni temu zrobiłem zamówienie, ale coś poszło nie tak i po zapłacie nie zaktualizowalo się zamówienie tzn BTC poszło, a zamówienie nie. Wysłałem maila do vendora. Potwierdził, że zamówienie się nie zaktualizowalo, ale od tego czasu jest cisza. Czy ktoś miał z was podobny problem?
23.07.2026, 18:27
Nie nie miałem.
Ostatnio jak przepłaciłem BTC, napisałem maila, w następnym zamówieniu dostałem wyrównanie .
Gołąb raz przyniósł za mało, po 2 dniach dosłali tego co brakowało.
Ostatnio jak przepłaciłem BTC, napisałem maila, w następnym zamówieniu dostałem wyrównanie .
Gołąb raz przyniósł za mało, po 2 dniach dosłali tego co brakowało.
23.07.2026, 19:12
Dzieki kolego za info. Jak długo czekałeś na odpowiedź na maila? Mam nadzieję, że się nie rozczaruję tym sprzedawcą. jestemw temacie zamówień u nich dość nowy, bo moje stare źródełko wyschło. Stąd dużo niepewności.
24.07.2026, 02:43
Napewmo sie nie zawiedziesz
Badz spokojny i cierpliwy wszyatko lata jak nalezy bardzo dugi czas
Nigdy nie mialem u higha zadnych problemow
Badz spokojny i cierpliwy wszyatko lata jak nalezy bardzo dugi czas
Nigdy nie mialem u higha zadnych problemow
24.07.2026, 12:43
(23.07.2026, 18:22)Preikestolen napisał(a): Mam pewien dylemat z tym vendorem. Jakieś 3 dni temu zrobiłem zamówienie, ale coś poszło nie tak i po zapłacie nie zaktualizowalo się zamówienie tzn BTC poszło, a zamówienie nie. Wysłałem maila do vendora. Potwierdził, że zamówienie się nie zaktualizowalo, ale od tego czasu jest cisza. Czy ktoś miał z was podobny problem?
ja notorycznie mialem. kontakr z tymi ludzmi to porazka. podejscie do klienta takie zebys sie wstydzil ze 2 x w tyg im napisales. a oni albo nic albo odp miepelna , pusana gramayka ktora mize kompketnie przeinaczyc sens wiadomosci.
na pake tez usredniedniajac najdluzej u nich czekalem..
Oni nie szanuja ludzi.
24.07.2026, 21:01
(24.07.2026, 12:43)porkchop napisał(a): ja notorycznie mialem. kontakr z tymi ludzmi to porazka. podejscie do klienta takie zebys sie wstydzil ze 2 x w tyg im napisales. a oni albo nic albo odp miepelna , pusana gramayka ktora mize kompketnie przeinaczyc sens wiadomosci.
Oni nie szanuja ludzi.
A ja tylko przypomnę, że użytkownik wyżej nie był w stanie potwierdzić że kiedykolwiek cokolwiek od nas zamawiał. W kółko tylko oszczerstwa bez jakichkolwiek dowodów.
Przypomnę, że nie jesteśmy i nigdy nie będziemy dostępni do rozmów całymi dniami. Raz, czy dwa razy dziennie ogarniamy komunikacje i lecimy offline. To jest po prostu kwestia bezpieczeństwa. Gdy u nas zamawiacie to po prostu oczekujcie, że od dnia zamówienia trzeba liczyć 2-5 dni roboczych na realizację zamówienia i tyle. Jednemu się trafi express, drugiemu przyjdzie zaczekać pełne 5 dni + weekend, a wiadomości typu "kiedy będzie paczka" lub "czy jest już kod" są po prostu brakiem szacunku dla czasu i bezpieczeństwa vendora.
24.07.2026, 21:52
(24.07.2026, 12:43)porkchop napisał(a): ja notorycznie mialem. kontakr z tymi ludzmi to porazka. podejscie do klienta takie zebys sie wstydzil ze 2 x w tyg im napisales. a oni albo nic albo odp miepelna , pusana gramayka ktora mize kompketnie przeinaczyc sens wiadomosci.
Oni nie szanuja ludzi.
Pierdolisz...
24.07.2026, 22:34
High-LifeMarket niektórzy tego dalej nie kumają. Nie ma co się dziwić, taka branża.
25.07.2026, 22:16
(24.07.2026, 12:43)porkchop napisał(a): odp miepelna , pusana gramayka ktora mize kompketnie przeinaczyc sens wiadomosci.
mordo najpierw sam naucz się pisać tak, żeby sens wypowiedzi był jasny i żeby inni nie musieli się domyślać o co chodzi
pozatym jak piszesz do sklepu w ten sposób jak powyżej to nie dziwie się, że rzadko odpisują