Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
22.08.2026, 15:01
Hajlajf nie wie co to 😅 i ktoś np zamiast 3cmc dostanie alfę jebnie krechę 250 mg i szpitalka
Wczoraj, 13:09
Witam pytanko pierwszy raz zamawiam z tego sklepu kontakt z vendorem przez privnote mailowo rozumiem ? Można meila?
Wysłałem privnota na e-mail podany na stronie i niema takiego meila także nie, dostałem zwrotnego meila że niema takiego adresu
Wysłałem privnota na e-mail podany na stronie i niema takiego meila także nie, dostałem zwrotnego meila że niema takiego adresu
10 godzin(y) temu
Nie wiem o co moze chodzic ja uzywam tego maila dlugi czas sprawdz czy napewno wszystko dobrze przepisujesz
9 godzin(y) temu
Ludzie maila nie potrafią napisać a narkotyki chcą kupować przez internet. Cienszko.
9 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 9 godzin(y) temu przez cherrykokolino.)
( 9 godzin(y) temu)Aerobic333 napisał(a): Ludzie maila nie potrafią napisać a narkotyki chcą kupować przez internet. Cienszko.No pierwszy razy kupuje od tego vendora z żadnym poprzednim problemu nie mialem dlatego pytam dzieciaaaaak
( 10 godzin(y) temu)Kocia666 napisał(a): Nie wiem o co moze chodzic ja uzywam tego maila dlugi czas sprawdz czy napewno wszystko dobrze przepisujesz
Normalnie przez Gmaila niema problemu nie ?