Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
30.09.2026, 14:03
No tu trzeba akurat przyznać rację - w moim przypadku kilkadziesiąt zamówień i w 95% realizacja zamknęła się w maksymalnie 72h od momentu zapłaty za zamówienie. Przy czym trzeba odróżnić "złożenie zamówienia" od jego "opłacenia" bo przypuszczam, że większość osób ma problem z rozróżnieniem tych dwóch czynności.
Pozdrawiam w oczekiwaniu na kodzik
Pozdrawiam w oczekiwaniu na kodzik
30.09.2026, 14:12
a to nie oplaca sie zamowienia po zlozeniu odrazu? czy ile czasu ci to zajmuje ze tak rozrozniasz
prostuj się kurwo
30.09.2026, 14:22
(30.09.2026, 14:12)kej9 napisał(a): a to nie oplaca sie zamowienia po zlozeniu odrazu? czy ile czasu ci to zajmuje ze tak rozrozniasz
Po zamówieniu masz link do płatności ważny chyba 30 minut - nie zdążysz opłacić link wygasa, trzeba generować kolejny, itd.
Może się wydawać to śmieszne - doceniam poczucie humoru, ale czytając to forum człowiek ma wrażenie, że niektórzy pełnoletni uczestnicy mieliby problem z kupnem piwa w sklepie... Wygasłe linki do płatności, niedopłaty do zamówienia, itp - forum przerobiło już chyba wszystkie przypadki ale przecież zamówienie złożone w poniedziałek, dzisiaj środa i gdzie ono jest!... temat rzeka...
04.10.2026, 09:04
High-LifeMarket wpłaciłem Ci 100$ nie bardzo potrafię się jeszcze posługiwać Exodusem
Mam nadzieję że znajdziesz tą wpłatę i będzie wszystko w porządku.
Mam nadzieję że znajdziesz tą wpłatę i będzie wszystko w porządku.
05.10.2026, 22:57
Ja nie wiem czy ktoś taki jak on powinnien mieć możliwość zamawiania ale to chyba indywidualna kwestia vendorow
06.10.2026, 08:59
Albo hasz jakiś jakby był mocny kurwa i wydajny , zajebisty , pyk - Pyczek to by było elegancko .
Kocia666
Jak ktoś ma mózg to tak bo zamawia na różne adresy, czy paczkomaty ale jak już wspomniałem we wcześniejszym poście , wyjaśnię ci w kulturalny ale i bardziej dobitny sposób, Piotruś to łepetyna i zamawiał na swoje dane , te same dane , przez 10 lat , później straszył policja vendorow czy tam na nią poszedł nawet i tak dalej i tak dalej więc zablokowanie zamawiania komuś kto zamawia na te same dane myślę że nie jest trudne
ale to już takie bez sensowne rozważania , faktem jest to że Piotruś to łepetyna i to ciężka i tyle ,
Kocia666
Jak ktoś ma mózg to tak bo zamawia na różne adresy, czy paczkomaty ale jak już wspomniałem we wcześniejszym poście , wyjaśnię ci w kulturalny ale i bardziej dobitny sposób, Piotruś to łepetyna i zamawiał na swoje dane , te same dane , przez 10 lat , później straszył policja vendorow czy tam na nią poszedł nawet i tak dalej i tak dalej więc zablokowanie zamawiania komuś kto zamawia na te same dane myślę że nie jest trudne
ale to już takie bez sensowne rozważania , faktem jest to że Piotruś to łepetyna i to ciężka i tyle ,