Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu GR8CHEMS.IS
09.08.2026, 08:54
Wygląda na to że nikt tu nic o tym nepie nowwgo nie pisze bo zwyczajnie nie jest pobierane przez to vendo nie ma tego na stanie
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.08.2026, 09:02
Pisałem z nim mają NEP. Cena trochę duża 25 euro za jedynke. Dlatego pytam, bo z HLM mi już mało zostało a alfę zamierzam od niego zamówić. I się zastanawiam wziasc tego nepa czy ADB.
Czyli jednsk najzwyczajniej chodzi o cenę, a wiadomo jak jest malo kto ma na taką poronioną cenę kesz i nie ma co się temu dziwic,a ten vendo powinien sue wstydzić ze 1g za 25 wystawia ,,żenada
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.08.2026, 09:24
Może jakość robi swoje. U **innego vendora z forum** 10 chodzi po 200zl. 
Spójrz na moje wszystkie posty
w chuju mam sampelki ziomuś. Nigdy nie pytałem bo nie jestem żebrakiem. Zamawiam wszystko za siano a to że dostanę jakieś gratisy do zamówień to tylko z tego powodu, że wydaje na raz po tysiąc złotych i więcej z uwagi że jestem w Germanii i obowiązuje mnie pewien próg zamówienia
pozdro
GlasshanD pozatym nie wiem po czym wnioskujesz że chodzi mi o sample kiedy pytam o jakość towaru bo chce zrobic zamówienie. Wypij kawę i obudź się chłopie bo chyba zaklejony wstałeś

Spójrz na moje wszystkie posty
w chuju mam sampelki ziomuś. Nigdy nie pytałem bo nie jestem żebrakiem. Zamawiam wszystko za siano a to że dostanę jakieś gratisy do zamówień to tylko z tego powodu, że wydaje na raz po tysiąc złotych i więcej z uwagi że jestem w Germanii i obowiązuje mnie pewien próg zamówienia
pozdroGlasshanD pozatym nie wiem po czym wnioskujesz że chodzi mi o sample kiedy pytam o jakość towaru bo chce zrobic zamówienie. Wypij kawę i obudź się chłopie bo chyba zaklejony wstałeś
Co ty krwa gadasz o jakości jak ona dobra by nie byla to i tak ta cena jest z dupy kosmiczna
Ty moze tak piszesz bo liczysz na sampelki ale nikt normalny tego nie potwierdzi
Ty moze tak piszesz bo liczysz na sampelki ale nikt normalny tego nie potwierdzi
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.08.2026, 10:08
Nue sledze niczyich postow na tyle aby sie zagłębiać co ktoi za ile i gdzie zamawia takze dxueki mam co robić ,a c.d do sampli wspominałem o nicb wyłączne dlatego bo tłumaczysz tą żenującą cene niesamowitą hq jakością tak jakbyś był oddanym fafulcem tego vendora i czy j3stes nim czy nie mi to zwisa i powiewa tak dla jasności sytuacji .
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.08.2026, 10:15
Ale ja tutaj pytam o jakość jak nie masz nic w tej sprawie do powiedzenia to nie rozumiem do czego dążysz tymi tematami w moją stronę
09.08.2026, 10:20
Nie drążę do niczego w tym nie dąże koniec .
Nie bylo tematu
Nie bylo tematu
I'm searching for peace
I'm searching for peace
(09.08.2026, 10:15)Skittles napisał(a): Ale ja tutaj pytam o jakość jak nie masz nic w tej sprawie do powiedzenia to nie rozumiem do czego dążysz tymi tematami w moją stronę
Co Do jakości to mogę powiedzieć że jest iście olimpijska, wręcz powalająco-obalająca i to dosłownie

(10.08.2026, 23:19)MariuszSANITARIUSz2 napisał(a): Hej czy wyślecie darmowe sample kanna na testy
Przecież możesz 1gr na próbę wziąć xd
Masz chyba też cały zestaw próbek możliwy do kupienia.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.