Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ełk - W wiadrze schował 5 kg narkotyków
23.02.2025, 10:52
Dulux, Dekoral, Flugger, Śnieżka...
Cała ta maskarada jak krew w piach jeśli farba była biała
Cała ta maskarada jak krew w piach jeśli farba była biała
27.02.2025, 01:40
(22.02.2025, 22:15)kurvvisko napisał(a): Czeslawo niestety trzeba mieć dobry mózg, by nie wpadać przez tak błahe zaniedbania.Oczywiście, gorzej jest jak ktoś bawi się w biznesmena, a zarazem ćpa, z reguły takie połączanie nie wróży nic dobrego, może tutaj te błędy przez to? Można mieć plan, zabezpieczania, ale co z tego, jak najsłabszym ogniwem jest najczęściej człowiek…
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.02.2025, 13:03
(21.02.2025, 20:30)M7G9O napisał(a): Ciekawe czy w przypadku takich ilości zarzut rozprowadzania jest przybijany automatycznie, czy muszą być przynajmniej jakiekolwiek poszlaki na to wskazujące.
Ktoś wie?
Zależy od prokuratora i od tego co znajdą. Jak zabiorą ci telefony i je odblokują zobacza dziwne SMS-y to prokurator robi odrębne postępowanie o handel i ściąga z bilingów wszystkie osoby z którymi się kontaktowałeś na sprawie są przesłuchiwani z nadzieją że ktoś się rozpierdoli że cos brał od ciebie
Ja miałem 300g zabrali mi iPhone którego 2 lata już nie mogą odblokować miałem odrębne postępowanie z którego nic nie wynikło. Przez zabezpieczenia telefonu. Także byłem karany tylko z jednej sprawy za posiadanie. Zależy też jakie informacje o tobie mają i jak bardzo podpadłeś 😂
Be objective and honest.
27.02.2025, 21:44
@"JureKiler"
Nie pierwszy raz słyszę, że apple ma dużo lepsze zabezpieczenia.
Ale na trapfona mimo wszystko lepsza szwedzka nokia działająca na 3G
Nie pierwszy raz słyszę, że apple ma dużo lepsze zabezpieczenia.
Ale na trapfona mimo wszystko lepsza szwedzka nokia działająca na 3G
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
27.02.2025, 23:11
Zwracasz uwagę na siebie z takim telefonem jak napisałeś ja kiedyś iphony 7 na trapphony kupowałem to właśnie taki leży gdzieś w Lublinie i próbują go trzeci rok rozkodować albo dali sobie już spokój
Be objective and honest.
27.02.2025, 23:30
@"JureKiler"
Ale ma połączenie z internetem i łatwiej Cię namierzyć, jak już mają jakieś podejrzenia.
Nie wiem, może bredzę. Dla mnie nigdy zarobki z dilerki nie były warte ryzyka, jakie podejmujesz więc nigdy się w to nie bawiłem.
Ale ma połączenie z internetem i łatwiej Cię namierzyć, jak już mają jakieś podejrzenia.
Nie wiem, może bredzę. Dla mnie nigdy zarobki z dilerki nie były warte ryzyka, jakie podejmujesz więc nigdy się w to nie bawiłem.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?