Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie jest Twoje zdanie na temat freakfigtów? 28/01/2026
Czeslawo
No ze sportem to nie ma nic wspólnego, umiejętności mają zero, amatorszczyzna, prawie sami amatorzy, zawodowców bardzo niewiele, prawie same walki jak z budki pod piwem, płacą im więcej niż zawodowym i profesjonalnym zawodnikom MMA z umiejętnościami za ich walki i niszczy to ten sport jakim jest MMA.
No ze sportem to nie ma nic wspólnego, umiejętności mają zero, amatorszczyzna, prawie sami amatorzy, zawodowców bardzo niewiele, prawie same walki jak z budki pod piwem, płacą im więcej niż zawodowym i profesjonalnym zawodnikom MMA z umiejętnościami za ich walki i niszczy to ten sport jakim jest MMA.
(29.01.2026, 10:52)Bortak42 napisał(a): Czeslawo
Błędnie odbierasz zamysł akurat FAME MMA
Ono powstało na patologii i głównie nazwa i zamysł był taki żeby to właśnie byli amatorzy youtuberzy którzy mają ze sobą kose, z gali na galę zaczęło się to zmieniac i było to coraz więcej sportowców jak i friki łapały umiejętności gdzie teraz walczą na profesjonalnejszych galach.
Ostatnimi czasy można zauważyć że Prime , FAME booster wracają do początkowego zamysłu, i dobrze, tylko ludzie nie do końca rozumieją że to tak miało wyglądać właśnie.
Ogólnie to było nie per do tylko Ciebie ale zacytowałem ostatni post. Żebyś nie pomyślał że się dopierdalam
@"Fidel"
W sumie to mnie to nie obchodzi nawet, po prostu mi się to nie podoba, nie oglądam, nie lubię tego i tyle. Nie lubię oglądać takiej dużej patoli aż. No, a zawodowców ostatnio trochę się pojawia, kiedyś tego nie było, ale znaczna większość to i tak amatorzy są. No, a freaki to nadal jest poziom amatorski, nawet jak tam robią jakieś tam postępy, to nie są to zawodowcy, nie mają do nich podjazdu i nie jest to poziom zawodowy, a amatorski, wręcz skrajnie amatorski, bo poważni amatorzy są dużo lepsi od nich w MMA i opiera się to i tak głównie na patoli i sztucznych nadmuchanych aferach i konfliktach i nie ma to nic wspólnego ze sportem, czy jakimkolwiek profesjonalizmem w znacznej większości poza wyjątkami, głównie nielicznych zawodowców, którzy się tam zaczynają coraz częściej pojawiać dla dobrych pieniędzy i show, w którym rozjeżdżają i rozwalają na łopatki jakichś tam amatorskich freakfighterów. No z tym, że zdażają sie też walki zawodowców i to jest jedyne co jest tam warte uwagi, jak takie walki są tam akurat.
W sumie to mnie to nie obchodzi nawet, po prostu mi się to nie podoba, nie oglądam, nie lubię tego i tyle. Nie lubię oglądać takiej dużej patoli aż. No, a zawodowców ostatnio trochę się pojawia, kiedyś tego nie było, ale znaczna większość to i tak amatorzy są. No, a freaki to nadal jest poziom amatorski, nawet jak tam robią jakieś tam postępy, to nie są to zawodowcy, nie mają do nich podjazdu i nie jest to poziom zawodowy, a amatorski, wręcz skrajnie amatorski, bo poważni amatorzy są dużo lepsi od nich w MMA i opiera się to i tak głównie na patoli i sztucznych nadmuchanych aferach i konfliktach i nie ma to nic wspólnego ze sportem, czy jakimkolwiek profesjonalizmem w znacznej większości poza wyjątkami, głównie nielicznych zawodowców, którzy się tam zaczynają coraz częściej pojawiać dla dobrych pieniędzy i show, w którym rozjeżdżają i rozwalają na łopatki jakichś tam amatorskich freakfighterów. No z tym, że zdażają sie też walki zawodowców i to jest jedyne co jest tam warte uwagi, jak takie walki są tam akurat.
29.01.2026, 13:13
(28.01.2026, 20:34)kurvvisko napisał(a): Durnota, ale istnieje dzięki temu, że jest na to popyt. Gdyby nikt tego nie chciał oglądać i by nikt nie płacił za oglądanie, to by tego nie było.
Akurat to prawda internet (Polski i inne też pewnie) cechuje się tym że patologia sprzedaje się najlepiej. Przykładem ilu widzów było w trakcie live jakiegos gracza z poziomem, youtubera a ile w ten czas wolało włączyć dymy u Magicali
a to tylko jeden przykład Ja tam lubię, też tu wstawiałem patole piecyk, różne akcje i się że tak powiem sprzedało lepiej i dużo ludzi o tym wie niż np jakis post na poziomie np o bezpieczeństwie, stosowaniu, czy cokolwiek.
Tak samo więcej widać w tematach odpowiedzi na temat kłótni i afer niż dyskusji i przy okazji przyswajaniu wiedzy i wymianie jej z innymi w działach jak BHP, kuchnia.
29.01.2026, 13:38
@"Fidel" zgadza się. Takie gówna zawsze zbierają większą społeczność komentującą, ale to jest tak jak w recenzjach i ocenach na przykład knajp - większą wolę się ma, jak się chce coś skrytykować niż pochwalić.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
29.01.2026, 16:29
Bo ludzie uzależnili się już od aferek bo zawsze afery najbardziej się sprzedawały zobaczcie że przez famemma o ksw praktycznie już nic się nie słyszy
Be objective and honest.