Jest przypał
24.09.2026, 11:40
24.09.2026, 14:52
Ja to sie zastanawiam czy tam u ciebie w tym lbie to jeszcze cos funkcjonuje
no kurwa nie wierze w to co czytam, przeciez doskonale wiedziales jakimi przewoznikami vendor nadaje paczki bo jest to wyszczegolnione w momencie dokonywania oplaty
ty wiesz w jakim kraju chociaz zyjesz ? Albo co kolwiek ? Ja pierdole... szkoda slow
no kurwa nie wierze w to co czytam, przeciez doskonale wiedziales jakimi przewoznikami vendor nadaje paczki bo jest to wyszczegolnione w momencie dokonywania oplaty
ty wiesz w jakim kraju chociaz zyjesz ? Albo co kolwiek ? Ja pierdole... szkoda slow
24.09.2026, 21:27
LegalDarkBuzz:
https://dopal.org/showthread.php?tid=374...#pid159325
Cytat:We have to respond to this post, because we do not want distrust to arise toward our company among those who read it.
That is why we want to clarify:
The reality is that we do not scam anyone, and we do not deliberately create problems for anyone. On the contrary: on our side we do everything we can so that our customers receive our products in the best possible quality and by the safest possible route. Our goal remains to have satisfied customers who come back.
Based on what was written in the post, it is not even clear to us whether the author is actually our customer, whether what they wrote is true about him package, or whether they simply want to damage our reputation. The situation had to be clarified, which is why we are responding to this post. Going forward, we would suggest the following:
If the author of the post, or any of our customers, has a problem from the moment the order is accepted through to delivery — that is, throughout the entire process — we ask them to contact us by email. If they are genuinely our customer and the complaint is justified, we will help where we can.
There is no point in making false statements on an open forum that portray our company in a bad light.
https://dopal.org/showthread.php?tid=374...#pid159325
25.09.2026, 15:26
Będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało. Będzie głośno! Będzie radośnie! Znów przelezymy w celi całą noc. 

29.09.2026, 10:45
Piotrek8924 czy możesz napisać coś więcej, jak to wyglądało? W sensie czy dostałeś po prostu wezwanie na przesłuchanie czy jak? Pytam bo zamawiam ostatnio znowu paczki, i słyszałem o takich sytuacjach, chociaż mi się nigdy coś takiego nie zdarzyło, a zamawiam już od lat, raz częściej, raz rzadziej. Czy kiedy paczka ma już status "w drodze" to już raczej nic się nie stanie złego? Czy dopiero jak ma "wydano kurierowi do doręczenia"? Czy nawet wtedy jest jeszcze ryzyko?
Czekam akurat na paczkę i złapałem paranoję...
Czekam akurat na paczkę i złapałem paranoję...
paczka mu wpadla na sortowni pewnie, jak jest juz wydana do doreczenia to co ma sie stac? doleci, chyba ze jestes jakas gruba ryba, zamawiasz kilogramy i to przesylka kontrolowana.
pamietaj ze mozesz zamawiac na fejkowe dane, i po nadaniu przekierowywac sobie na paczkomaty
pamietaj ze mozesz zamawiac na fejkowe dane, i po nadaniu przekierowywac sobie na paczkomaty

ale jak się rozprułeś na komendzie to lepiej uważaj na swoją dupe