Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
zamowienie high-Life market
18.07.2026, 20:34
(18.07.2026, 18:48)Artemida97 napisał(a): Czy jak zrobiłam zamówienie w czwartek rano to kiedy orientacyjnie może być paka w tygodniu i czy na pewno dojdzie do weekendu ? Bo widzę że ludzie nie dostali teraz w tygodnium. Nie otrzymałam żadnego potwierdzenia od nich na maila ani nic, wszystko na pewno dobrze
ja dostałem info od ptaszków ze po weekendzie drop ma być
18.07.2026, 21:52
(18.07.2026, 18:48)Artemida97 napisał(a): Czy jak zrobiłam zamówienie w czwartek rano to kiedy orientacyjnie może być paka w tygodniu i czy na pewno dojdzie do weekendu ? Bo widzę że ludzie nie dostali teraz w tygodnium. Nie otrzymałam żadnego potwierdzenia od nich na maila ani nic, wszystko na pewno dobrze
Wiesz dla względu bezpieczeństwa nie piszemy dokładnych dat, czy terminów, ale z reguły paka leci kilka dni.
Zdarza się szybciej, czasem odrobinę dłużej.
Wpływ na to ma milion rzeczy, od „zapełnienia konkretnego gołębnika, aż po to, czy wiatry wieją w dobrym kierunku”.
18.07.2026, 22:29
Każdy vendor i u nas na forum ma zakładkę z informacjami odnośnie zakupów. Warto to przeczytać przed zadawanie lm pytań, to nie boli. Zakupy dopów to nie piekarnia. Płacisz i czekasz ustawowy czas, a jak jest on przekroczony, to wtedy pisać do sklepikarza. Nikt tu nie poda czasu oczekiwania na przesyłkę, bo jest to wieloczynnikowy proces. Raz v się zamuli innym razem kurier. Cierpliwość w tej branży popłaca.
19.07.2026, 00:09
(18.07.2026, 22:29)HariboWPP napisał(a): Każdy vendor i u nas na forum ma zakładkę z informacjami odnośnie zakupów. Warto to przeczytać przed zadawanie lm pytań, to nie boli. Zakupy dopów to nie piekarnia. Płacisz i czekasz ustawowy czas, a jak jest on przekroczony, to wtedy pisać do sklepikarza. Nikt tu nie poda czasu oczekiwania na przesyłkę, bo jest to wieloczynnikowy proces. Raz v się zamuli innym razem kurier. Cierpliwość w tej branży popłaca.
Ja o tym wiem, wszystko czytałam, łącznie z całym regulaminem po angielsku na stronie. Chodziło mi bardziej o kwestie tych potwierdzeń złożenia zamówienia / opłacenia itd, z tego co też widziałam jest to totalna loteria i był post od vendora że pracowali nad kwestią potwierdzeń żeby przychodziły na bieżąco, widocznie dalej jest z tym problem, dlatego tak sporo pytań o to się zdarza, a nie powinno tak być, bo to dosc podstawowa kwestia
19.07.2026, 08:14
Artemida97
Chętnie dałbym Ci plusika ale ta opcja jest tu nie aktywna
Na szczęście da sie to obejść tudzież naprawić tutaj go wstawić takze + 1
Chętnie dałbym Ci plusika ale ta opcja jest tu nie aktywna
Na szczęście da sie to obejść tudzież naprawić tutaj go wstawić takze + 1
20.07.2026, 18:28
Co myślicie o tym nowym 4mmc od tego vendora ? Jest sens zamawiać ? Od Escobara dla nowych za duży próg wejscia
20.07.2026, 18:37
Artemida97 zadaj to pytanie w dziale u HL. Zawsze to się przyda komuś jak będzie chciał pobrać temat.
20.07.2026, 18:41
(20.07.2026, 18:37)HariboWPP napisał(a): Artemida97 zadaj to pytanie w dziale u HL. Zawsze to się przyda komuś jak będzie chciał pobrać temat.
Tak bym zrobiła, ale nie mogę pisać chyba w tych działach z racji na nowe konto. A jeśli mam skleić zamówienie na weekend to muszę pewnie dziś i ciągle się zastanawiam czy warto ryzykowac z tym tematem