Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26
5 godzin(y) temu
Dokładnie, oni już od dawna tu są, często znają już nasz jezyk i raczej w większości pracują w gastronomii, może jakieś korpo, czy ubojnie.
Przynajmniej tak to wygląda w moim regionie.
Zresztą uwierz, że są firmy które nie zatrudniają obcych, osobiście przechodziłem kilka takich.
Mój obecny szefo za chuja nie zatrudni nikogo z poza Polski, nie ma opcji.
Niższa płaca nie zawsze jest wyznacznikiem, trzeba być jeszcze obrotnym, doswiadczonym, znać język, no i najważniejsze - nie mieć w brygadzie takiego rasisty jak ja, bo przysięgam-każdy zostanie wyeliminowany pierwszego dnia😎
Przynajmniej tak to wygląda w moim regionie.
Zresztą uwierz, że są firmy które nie zatrudniają obcych, osobiście przechodziłem kilka takich.
Mój obecny szefo za chuja nie zatrudni nikogo z poza Polski, nie ma opcji.
Niższa płaca nie zawsze jest wyznacznikiem, trzeba być jeszcze obrotnym, doswiadczonym, znać język, no i najważniejsze - nie mieć w brygadzie takiego rasisty jak ja, bo przysięgam-każdy zostanie wyeliminowany pierwszego dnia😎
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
4 godzin(y) temu
TYTUS
Z Francuzem, Hiszpanem, Czechem czy jakimkolwiek innym BIAŁYM i nie będącym ukraińcem - mógłbym pracować. To są w 95% normalni ludzie, chcący pracować, szanujący naszą kulturę i kraj.
Niewdzięczni, roszczeniowi i niebezpieczni są tylko ukraińcy i wszyscy o kolorze skóry ciemniejszym niż Polak po all inclusive w Egipcie (Może poza Romami, bo oni nie są szkodliwi tylko chciwi
)
Z Francuzem, Hiszpanem, Czechem czy jakimkolwiek innym BIAŁYM i nie będącym ukraińcem - mógłbym pracować. To są w 95% normalni ludzie, chcący pracować, szanujący naszą kulturę i kraj.
Niewdzięczni, roszczeniowi i niebezpieczni są tylko ukraińcy i wszyscy o kolorze skóry ciemniejszym niż Polak po all inclusive w Egipcie (Może poza Romami, bo oni nie są szkodliwi tylko chciwi
)
W kielni zero, a kielon napełnia się