dut*h**sh*p.e*
Wszystkiego dostałem po 2g z dużą nadwyżka. Każda samara z mety ma grubo ponad 2gieta .3mmc jest w jednym worku waga wskazuje na prawie 2,5 grama. Będę w domu to podeślę narazie latam po mieście ta meta jest chyba najlepsza jaką brałem 👌
To o czym mówisz to MDPHP Money Dust.
To o czym mówisz to MDPHP Money Dust.
05.09.2026, 12:21
Amphetamine HCl
Oceniam na 4 plus, klasyczny oldskulowy smak .
Po całym dniu pracy zażyty więc na zmęczone ciało i głowę , zdziwiony że zadziałał w miarę pozytywnie . Pewnie lepiej by było z rana po przespanej nocy. Nie wyrywa a oferuje stabilna jazdę . Po małej dorzutce stwierdzam że jest b. Dobra . Taka powinna być według mnie . Budzi ale też uspokaja , musi być czysta bo normalnej krajówki musiałby wciągnąć dwa razy więcej, tu przez nic zeszło 250mg. Pobudza ale nie nakręca tak że 5 rzeczy naraz się robi a w rezultacie nic. Można skupić się na niczym ogólnie polecam . Nadaje się idealnie dał oldschoolowcow. Postać lekko mkorab, szybko schnie nic nie gryzie . Mi pasuje idealnie, podobna widziałem właśnie w nl ponad 10 lat temu w Polsce ciężko taka dostać .bez porównania do krajówki . Zjadłem tylko 250mg a hulam już 24 godziny, czas szybko leci . Normalnie Motorhead.
A o 3mmc od dutcha pisałam tu 2 tygodnie temu
https://dopal.org/showthread.php?tid=6991
Oceniam na 4 plus, klasyczny oldskulowy smak .
Po całym dniu pracy zażyty więc na zmęczone ciało i głowę , zdziwiony że zadziałał w miarę pozytywnie . Pewnie lepiej by było z rana po przespanej nocy. Nie wyrywa a oferuje stabilna jazdę . Po małej dorzutce stwierdzam że jest b. Dobra . Taka powinna być według mnie . Budzi ale też uspokaja , musi być czysta bo normalnej krajówki musiałby wciągnąć dwa razy więcej, tu przez nic zeszło 250mg. Pobudza ale nie nakręca tak że 5 rzeczy naraz się robi a w rezultacie nic. Można skupić się na niczym ogólnie polecam . Nadaje się idealnie dał oldschoolowcow. Postać lekko mkorab, szybko schnie nic nie gryzie . Mi pasuje idealnie, podobna widziałem właśnie w nl ponad 10 lat temu w Polsce ciężko taka dostać .bez porównania do krajówki . Zjadłem tylko 250mg a hulam już 24 godziny, czas szybko leci . Normalnie Motorhead.
A o 3mmc od dutcha pisałam tu 2 tygodnie temu
https://dopal.org/showthread.php?tid=6991
05.09.2026, 15:08
(05.09.2026, 12:21)MariuszSANITARIUSz2 napisał(a): Można skupić się na niczym ogólnie polecam .
Opinia chyba ma ślady użytkowania substancji psychonautyki. Czyli bez zastrzeżeń i ekonomicznie skoro 0,25 litra na 24 godziny.
Zadbaj o regenerację =)
Magnez podstawa przy amfibiach =))
05.09.2026, 15:38
Opinia była pisana przez anonimowego niezależnego testera ( brata ) który nie ma nic wspólnego z moimi rajdami narkotykowymi, za to ma bogate ponad 20 letnie doświadczenie z amfetamina dlatego uznałem że on najlepiej będzie się nadaw do testów tej substancji a nie ja , ale dziękuję Ci za informację drogi przyjacielu .
06.09.2026, 06:46
(06.09.2026, 03:37)SztywnyMisza napisał(a): Jak tutaj ta alfa pihp?
Ja ogólnie tego nie biorę takich rzeczy , ale dałem to koledze to chwalił i to bardzo mówił że da się jarać , napierdalac po przewodach ogólnie że zajebista i wydajna, lepsza niż z telegram i skad on tam kurwa to bral wcześniej. Mam tego zostawione żeby napisać recenzję ale raczej nie w najbliższym czasie , więc mogę tylko napisać tyle. Ale z tego co widziałem to inni użytkownicy tutaj alfę od dutcha też chwalili więc raczej te opinie kolegi i użytkowników się zgadzają .
(31.08.2026, 13:56)warnouzzz napisał(a): P No problem broTutaj i góry kolega chwalił
Aphip is very high, keta is really good! These gifts are generous and the delivery is very fast. Very easy to access – the best!
(31.08.2026, 19:30)GlasshanD napisał(a): I haven’t tried Alfa yet, but judging by the reviews, I’m sure it’s a masterpiece
It should be tomorrow – I can’t wait
Tutaj kolega testował może coś napiszę.
.
NEP ( N-etylo-pentedron ) Standardowo zamiast kawy bo jej nie pije, wjeżdża NEP. Moje dawkowanie to 50 MG, nie patrzcie ile ja biorę, bo lubię ostre jazdy. Świerzakom w tym temacie i osobą które zaczynają mieć kontakt z tym sportem zalecam dawkowanie nie więcej jak 10-20MG na początek !!!! . Libido mam podniesione w chuj i jeszcze trochę, lecz trzeba uważać aby nie przegiąć z ilością, powtarzam to drugi raz. Przy za dużej dawce nasza czujność na wszystkie dźwięki z otoczenia się w chuj podnosi. Przez co zamiast libido i fajnej bomby, można się bardzo poschizować. Jeśli potrafi się zachować umiar, to libido skacze niemało w górę, i można się cieszyć mega konkretnym tripem i to z małej ilości jak np u mnie jest te 50MG. NEP z tego sklepu jest mega mocny więc amatorzy i ci co dopiero zaczynają wchodzić w to środowisko nie wiadomo czy sobie poradzą unieść te ciężkie pierdolnięcie. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym mocnym tematem. Serdecznie polecam, nie brałem jeszcze tak mocnego NEPa. Coś pięknego kurwa. Moja ocena to mocne 10/10.
![[Obrazek: Messenger-creation-EE7F212C-846D-4F9B-BF...9126E4.jpg]](https://i.postimg.cc/63tJQpxq/Messenger-creation-EE7F212C-846D-4F9B-BFFC-876F6D9126E4.jpg)
06.09.2026, 10:45
Ale to sniffem czy jarane jest to 50mg, ? Na zejściu schizuje jak alfa czy nie?
MariuszSANITARIUSz2 tylko sniff. Ja nie mam takich zejść trzymam dietę i uważam z dawkami. Pamiętaj z NEPem można grubo przesadzić wystarczy że poprawisz druga dawką za szybko. Wtedy jest w chuj nie przyjemnie akurat u mnie przejawia się jedynie zbyt wysokim ciśnieniem. Moim zdaniem do zejścia jak z alfy nie ma co porównywać nie ma po NEPie takich ciężkich zjazdów. Tym bardziej że produkty pochodzące z tego sklepu nie są zanieczyszczone jak w niektórych wypadkach bywa. Testy laboratoryjne wychodzą w chuj pozytywnie na wielką korzyść wyżej wymienionego sklepu.