Jest przypał
29.09.2026, 12:23
(29.09.2026, 10:54)kej9 napisał(a): jak jest juz wydana do doreczenia to co ma sie stac? doleci, chyba ze jestes jakas gruba ryba
Co może się stać? no nie wiem? Teoretycznie może zostać doręczona przez kogoś innego niż kurier...?
Ale na szczęście nie jestem nawet żadną chudziutką rybką, tylko planktonem
29.09.2026, 14:26
AnonimowyKamyk
W bardzo skrajnych sytuacjach o których mówi kej, może być tak, że paczkomat będzie obserwowany, żeby trzasnąć Cię podczas odbierania.
Ale to są bardzo skrajne i rzadkie sytuacje. Prawnie coś takiego jest niedozwolone, więc sytuacja musiałaby być co najmniej bardzo poważna
W bardzo skrajnych sytuacjach o których mówi kej, może być tak, że paczkomat będzie obserwowany, żeby trzasnąć Cię podczas odbierania.
Ale to są bardzo skrajne i rzadkie sytuacje. Prawnie coś takiego jest niedozwolone, więc sytuacja musiałaby być co najmniej bardzo poważna
29.09.2026, 19:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.09.2026, 19:33 przez AnonimowyKamyk.)
To jeszcze jedno pytanie, sorry jeśli głupie, ale nie znam się na procedurach kurierskich. Załóżmy że zamówiłem paczkę z zagranicy i najpierw miała status "w przygotowaniu", potem "paczka nadana" a następnie status "paczka w drodze". Czy to znaczy że przeszła już przez sortownię za granicą i bezpiecznie leci już do mnie? Czy jeszcze musi przejść przez naszą sortownię i dopiero kiedy będzie status "wydana kurierowi do doręczenia" będę mógł odetchnąć spokojnie?
Wiem że pewnie niepotrzebnie panikuję, dotąd nigdy nie było żadnych problemów, ale no kurde, nastraszył mnie trochę ten Piter.
Dałbym plusy wszystkim którzy mi odpowiedzieli w tym temacie, ale na razie jeszcze nie mogę
Wiem że pewnie niepotrzebnie panikuję, dotąd nigdy nie było żadnych problemów, ale no kurde, nastraszył mnie trochę ten Piter.
Dałbym plusy wszystkim którzy mi odpowiedzieli w tym temacie, ale na razie jeszcze nie mogę