Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
11.06.2026, 22:12
Wiesz, to że przeżywałeś większe bomby z pewnością podyktowane było tym, że miałeś ŚWIEŻSZE ciało, i głowę i inaczej też reagowałeś na pewne substancje.
Dzis organizm ma wypracowaną obronę przed nadmiarem pewnych środków to i fazy będą inne ...i w większości lżejsze.
Ważne by dorwać w miarę czysty sort to i się przypomni "dawna faSka"
Dzis organizm ma wypracowaną obronę przed nadmiarem pewnych środków to i fazy będą inne ...i w większości lżejsze.
Ważne by dorwać w miarę czysty sort to i się przypomni "dawna faSka"
12.06.2026, 12:59
Wiem, tym bardziej, że to były pierwsze bomby, a jak wiadomo ciężko już później powtórzyć to co za pierwszymi razami, gdyż tak jak to napisałaś organizm już zna ten stan i się w pewien sposób przyzwyczaja.
12.06.2026, 14:06
[ HL ] miał dobre 3MMC... cholera jasna - dlaczego nie kontynuuje tego na magazynie... miałby tutaj serio monopol, dla ludzików którzy chcą czegoś innego niż 3CMC czy Mefedron.
3MMC w kwestii - dajmy światu coś innego - sprawdza się idalnie.
3MMC w kwestii - dajmy światu coś innego - sprawdza się idalnie.
12.06.2026, 14:55
NO ja piszę akurat o tej, którą miałam okazję testować, serio - dawno tak fajnego ustrojstwa nie jadłam, szkoda że już nie ma.
A to co miał Pablo to wielka niewiadoma, nikt nie zrecenzował tego, nie ma tego na magazynie i nie wiadomo czy będzie...
Tak czy siak znając Patrona i jego możliwości, jest opcja, że gdzieś tam kombinuje tego typu niespodziankę, ale też nie chcę jakiegoś chujostwa wypuścić na rynek...
Kto wie co będzie w przyszłości..
A to co miał Pablo to wielka niewiadoma, nikt nie zrecenzował tego, nie ma tego na magazynie i nie wiadomo czy będzie...
Tak czy siak znając Patrona i jego możliwości, jest opcja, że gdzieś tam kombinuje tego typu niespodziankę, ale też nie chcę jakiegoś chujostwa wypuścić na rynek...
Kto wie co będzie w przyszłości..
19.06.2026, 23:31
Mi ciężko spojrzeć na 3MMC obiektywnie ze względu na to, że to był mój pierwszy w życiu stymulant, do tego brany głównie oralnie. Te pierwsze razy szczególnie były niezapomniane i euforyczne do granic możliwości, niczym zanurzenie się w fontannie wodnego szczęścia. Za to działanie po sniffie nigdy mi nie siedziało i było raczej frustrujące. Szkoda mocno bana w NL w 2021, bo od tego czasy nigdy Metafedron nie dał mi tego oczekiwanego "wow"
20.06.2026, 14:24
Sniff zdecydowanie mocniej releasował monoaminy odpowiedzialne za speed i "euforię dopaminową".
Nie każdemu to pasuje na początku.
Jeśli liczysz tylko i wyłącznie na ciepełko i plusz, to faktycznie celuj tylko w serotoninowe substancje i oral.
Do rushu i wystrzału dopaminy, które zapewniają stynulanty sniffem czy vapo faktycznie ciężko się przyzwyczaić, ale kiedy już przekroczysz tą barierę, to możesz doświadczyć wspaniałych stanów
Nie każdemu to pasuje na początku.
Jeśli liczysz tylko i wyłącznie na ciepełko i plusz, to faktycznie celuj tylko w serotoninowe substancje i oral.
Do rushu i wystrzału dopaminy, które zapewniają stynulanty sniffem czy vapo faktycznie ciężko się przyzwyczaić, ale kiedy już przekroczysz tą barierę, to możesz doświadczyć wspaniałych stanów
W kielni zero, a kielon napełnia się
20.06.2026, 21:15
(11.06.2026, 12:34)kiertnik82 napisał(a): Na 3mmc przeżywałem większe bomby niżeli na 4mmc, lecz zdaję sobie sprawę, że 3mmc było brane "na początku kariery" z tego typu specyfikami i stąd mogła wynikać jego moc. Na tamte czasy (czyli jakieś 12 lat temu) najczęstszym słowem, gdy zaczynał się wjazd i pojawiał się rozmyty, klatkujący obraz było "ooo jaaaa"Okay, ale jak wytłumaczyć fakt, iż po dłuższym niebraniu substancja podająca się za 3mmc wchodzi słabiej niż za legala, a na przykład alkohol lub marihuana jak klepała tak samo nadal klepie mimo upływu lat? Ewentualnie upływie okresu od detoksykacji? Albo czemu mefedron jebie śluzówkę na sam widok gdy mefedron za legala był łagodny dla nosa?
20.06.2026, 22:30
HariboWPP
Mefedron nie powinien nadmiernie żreć śluzówki, zmień dostawcę.
3MMC nie klepie jak kiedyś - pierwsze raz są zawsze najlepsze. Istnieją badania udowadniające, że receptory serotoninowe nawet po jednym zażyciu releasera serotoniny(jak MDMA czy właśnie 3MMC) pozostają przerzedzone już na zawsze, będzie zatem słabiej i słabiej.
Mefedron nie powinien nadmiernie żreć śluzówki, zmień dostawcę.
3MMC nie klepie jak kiedyś - pierwsze raz są zawsze najlepsze. Istnieją badania udowadniające, że receptory serotoninowe nawet po jednym zażyciu releasera serotoniny(jak MDMA czy właśnie 3MMC) pozostają przerzedzone już na zawsze, będzie zatem słabiej i słabiej.
W kielni zero, a kielon napełnia się