Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
11 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
Yelddlloveescob Podobno obecna cherry jest bardzo mocna i inna od tej co była wcześniej. Sam jestem ciekaw jej działania. Jak do mnie doleci i przetestuje to napiszę coś więcej.
8 godzin(y) temu
Tak się składa że też zamówiłem, mam nadzieję że ma chociaż 10% nepa albo hexa żeby robiło jak prawdziwe fakecoco
8 godzin(y) temu
ja siie skusze na chery Coco jak wygram kiedyś. a to dlatego że lubię wiśniowy aromat i trochę żeby w bani się porobiło xD
aż ślinka cieknie na takie coś,może raz spróbuje. wiśni nie próbowałem w tym roku xD
aż ślinka cieknie na takie coś,może raz spróbuje. wiśni nie próbowałem w tym roku xD
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
7 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 7 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
( 8 godzin(y) temu)Yelddlloveescob napisał(a): Tak się składa że też zamówiłem, mam nadzieję że ma chociaż 10% nepa albo hexa żeby robiło jak prawdziwe fakecoco
Jak jest obecnie bardzo mocna to podejrzewam, że na jakimś stymulancie, chociaż ja bym wolał żeby tam trochę euforyka było w miksie ze stymulantem. Jakbyś przetestował pierwszy to napisz proszę chociaż dwa zdania na temat jej działania.
7 godzin(y) temu
Jak otrzymam dam znać
Przypuszczam że będzie dobrze, w końcu od Pabla tematy są wysokiej jakości
Euforyk i stymulant w tym przypadku to będzie super połączenie. 😀
Przypuszczam że będzie dobrze, w końcu od Pabla tematy są wysokiej jakości
( 7 godzin(y) temu)kiertnik82 napisał(a): Jak jest obecnie bardzo mocna to podejrzewam, że na jakimś stymulancie, chociaż ja bym wolał żeby tam trochę euforyka było w miksie ze stymulantem. Jakbyś przetestował pierwszy to napisz proszę chociaż dwa zdania na temat jej działania.
Euforyk i stymulant w tym przypadku to będzie super połączenie. 😀
1 godzinę temu
Yelddlloveescob Ja się obawiam, że jeżeli jest robiona z obecnie dostępnych rzeczy to może być jakiś stymulant, bo aktualnie nie ma w ofercie żadnego euforyka. Normalna wcześniejsze wiśnia była w głównej mierze na 3cmc, a ta obecna jest inna, więc nie wiadomo.
KiszczaK Zależy kiedy zamówisz, bo obecna to podobno mega mocna rzecz, inna niż zwykle. Później do oferty zapewne wróci taka jak była zawsze, czyli raczej taka lajtowa. Mimo wszystko dobrze ją wspominam
KiszczaK Zależy kiedy zamówisz, bo obecna to podobno mega mocna rzecz, inna niż zwykle. Później do oferty zapewne wróci taka jak była zawsze, czyli raczej taka lajtowa. Mimo wszystko dobrze ją wspominam