Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
Wczoraj, 17:39
Pale heroinę w Niemczech, wale alfę nepa i Piko. Oczywiście stołuje się też jeśli chodzi o maczany, lubię stan kiedy nie mogę zasnąć palę lufę i zginą mnie na sen. Ale Fentanyl jest dla mnie za gruby. Raz przez przypadek ogarnąłem heroinę z tym gównem bo źródło się wyczerpało. Nigdy więcej. Dobrze że miałem maczane i mogłem się jakoś zresetować po tym chujostwie..
Wczoraj, 17:50
wildboar30
Wiem wiem apetyt jest w tym wszystkim najsłabszym ogniwem to on gra w tym główne skrzypce
znam to z autopsji pamietam wszystko bardzo wyraźnie gdy na 3,4 doby porobiony w dupy na alfie znikałem
Wiem wiem apetyt jest w tym wszystkim najsłabszym ogniwem to on gra w tym główne skrzypce
znam to z autopsji pamietam wszystko bardzo wyraźnie gdy na 3,4 doby porobiony w dupy na alfie znikałem
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
Wczoraj, 19:15
Też mam problemy ze snem, nawet Midazolam mnie nie powali.
A wystarczy jeden stażysty buch mnie uśpi.
A wystarczy jeden stażysty buch mnie uśpi.
Wczoraj, 19:53
Ja na problemy senne mam maczanke odjebana na 3 kanna. Jest grubo, nie chudo 👌 tyle że wkurwia mnie to że budze się co jakiś czas dopalać 😂 przed smażeniem waliłem mirtazapine w połączeniu z pimpamperonem ale tolerka weszła i jadę na kanna
9 godzin(y) temu
wildboar30 jestem utopiony w dragi już jakieś 17 lat. Powiem ci jeżeli chodzi o zdrowie to nie narzekam. Robię badania kontrolne, ostatnio byłem w Niemczech na detoksykacji organizmu połączony z mikro terapią miesiąc czasu. Po wyjściu zrobili mi wszystkie badania i patrząc na wykresy jest wszystko ok
u mnie nie ma że nie zjem albo się nie nawodnie bo jestem nawalony towarem.
Codziennie pełnowartościowe posiłki, witaminy Tran i inne duperelki
u mnie nie ma że nie zjem albo się nie nawodnie bo jestem nawalony towarem.Codziennie pełnowartościowe posiłki, witaminy Tran i inne duperelki
9 godzin(y) temu
Skittles no jasne rozumiem, jest to spod jakiegoś subiektywnego spojrzenia, odpowiedzialnośc narkomańska, pewnie organizm nauczył się już przepalać wszystko w symbiozie i to trzyma wyniki. Ciekawy jestem jakbyś tak wszystko odstawił, jakby to wyglądało z czasem.
Nie oceniam ogólnie bo ja w czasie ciągów bez spania i ogólnego odurzania niezbyt dbałem o jakieś mikroelementy. To fakt wypłukuje ale rozwala serce, wątrobę. Na to już magnezik czy witaminka d nie pomoże
Nie oceniam ogólnie bo ja w czasie ciągów bez spania i ogólnego odurzania niezbyt dbałem o jakieś mikroelementy. To fakt wypłukuje ale rozwala serce, wątrobę. Na to już magnezik czy witaminka d nie pomoże
8 godzin(y) temu
Uwierz wyniki mam zajebiste, pozatym nienawidzę alkoholu napiłem się go kilka razy w użyciu wolałem krajowke. Wątroba w normie nie powiększona stolec oddawany codziennie rano bez żadnych problemów serce w porządku nie mam nadciśnienia ani żadnych chorób. Miałem odstawienie 3 letnie kiedy poszedłem siedzieć. Nic się nie stało. Suplementacja, odżywianie i pozytywne myślenie. Daje naprawdę dużo .
kazdy organizm jest inny, ja o swój pod tymi względami dbam i to wystarczy.
kazdy organizm jest inny, ja o swój pod tymi względami dbam i to wystarczy.