10 godzin(y) temu(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 godzin(y) temu przez Bladzz98.)
(20.09.2026, 12:34)Bladzz98 napisał(a): Nigdy bym się chyba nie odważył zjeść muchomora (...)
No i środki wziewne, kurwa dezodoranty, kleje... Dla mnie to jakiś rodzaj upadku xd bez obrazy, bo to samo można powiedzieć o reszcie tego co cpie GlasshanD jak chcesz to pochwal się, chętnie posłucham xd
Ćpanie to droga na skróty. Można wstać, spakować się i jechać w góry, ale trwa to sześć godzin a efekty są chwilowe. Rozumiesz, co ciągnie większość ludzi?
10 godzin(y) temu(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10 godzin(y) temu przez kej9.)
aj tam pierdolicie. tego nie tamtego tez nie jakie wybredne narcomany Xd, a koles na hajpie pytal czy jest pizda po rteci bo w wiezieniu uslyszal ze "3 termometry starcza na 2 dni wixy"
Ja myślę żeby nie wtykać sobie do Dupska żadnych lejków jak TYTUS nie można i wlewać tam jakiś Hex enow no i walić po przewodach też nie można ani domięśniowo to już jest wyższy stopień cpunstwa, ćpun z certyfikatem