NEP - Opinie o produkcie
9 godzin(y) temu
Podzieli się ktoś jakąś świeżą recenzją? Z tej posuchy magazynowej u Esco chyba zdecyduję się na nepika, bo u mnie hex zdecydowanie odpada.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
8 godzin(y) temu
Dobry nie można nic mu zarzucić ale ciut schizuje w porównaniu do poprzedniego który w ogóle niewywoływal
Be objective and honest.
8 godzin(y) temu
No właśnie tego się obawiam, bo ja raczej trzymam się "bezpiecznego" 3cmc albo 4mmc. Straszna ta pustka na półkach u Pablo 😭
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Bortak42 bo mnie poskłada , a nie tego oczekuję od takowych środków. Stąd zazwyczaj trzymam się 3cmc i 4mmc, bo z nimi mogę konkretnie lecieć.
Chociaż jak ostatnim razem zamawiałem nepa od Esco , co było przy moim debiucie tutaj prawie 3 lata temu - to było dość spoko, lajny brałem małe , ale na pewno był problem z zaśnięciem.
Hex natomiast wypierdalał mnie z orbity - tego nie lubię, a alfa (od innego, byłego już, vendora stąd) paraliżowała jamę ustną, więc tym bardziej.
Nep jest (chyba) lżejszy od hexu, więc dlatego się nad nim zastanawiam z braku laku.
Edit: znalazłem moją reckę odnośnie nepa i jednak było to prawie równo 2 lata temu. Nie było dramatu, byłem wręcz zadowolony, więc jeszcze sobie przemyślę to do wieczora.
Chociaż jak ostatnim razem zamawiałem nepa od Esco , co było przy moim debiucie tutaj prawie 3 lata temu - to było dość spoko, lajny brałem małe , ale na pewno był problem z zaśnięciem.
Hex natomiast wypierdalał mnie z orbity - tego nie lubię, a alfa (od innego, byłego już, vendora stąd) paraliżowała jamę ustną, więc tym bardziej.
Nep jest (chyba) lżejszy od hexu, więc dlatego się nad nim zastanawiam z braku laku.
Edit: znalazłem moją reckę odnośnie nepa i jednak było to prawie równo 2 lata temu. Nie było dramatu, byłem wręcz zadowolony, więc jeszcze sobie przemyślę to do wieczora.
Przegrzebałem wątek od deski do deski. Okazuje się, że miałem też ten temat w lutym tego roku, co zaliczyłem do nieprzyjemnych doznań XD no nic, przemyślę sobie dzisiaj, czy dam temu szansę, czy jednak (nie)cierpliwie poczekam, aż wrócą moje smaczki na stan magazynowy.
3 godzin(y) temu
Od jakiegoś czasu nie spotkałem się z lipnym NEPem. Wszędzie jest bomba z kad bym nie pobrał.