Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
03.03.2026, 14:44
jakiś czas temu mixowałam NEP’a i ketaminę i było to całkiem fajne połączenie
03.03.2026, 16:59
Też mi polecano mieszankę mocnych stimów typu NEP / Hexen z dysocjantami. Mam to na liście do przetestowania, bo brzmi całkiem intrygująco - zwłaszcza, że dzięki stymulantom jest szansa, że więcej się zapamięta z tripu i będzie się mniej ociężałym fizycznie.
03.03.2026, 18:16
Nie wiele zapamietasz niestety
ale jest taka szansa, uwazaj tylko na Khana jak tam bedziesz podrozowal
ale jest taka szansa, uwazaj tylko na Khana jak tam bedziesz podrozowal
04.03.2026, 14:48
XD prędzej spodziewałbym się Fulgrima, ale zdecydowanie wolałbym mieć wizje Khana na swoim motorze (wciąż czekamy na model xd).
28.03.2026, 00:23
Ja samego hexa bym nie tknął, a co dopiero jakąkolwiek mieszankę xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.03.2026, 10:31
A czemu bez sensu, niektórzy mówią na mix amfetaminy z ziołem też bez sensu bo mówią przecież to dwie różne substancje to zamula do pobudza a przecież to jest zajebisty mix a niektórym nie smakuje.
Jak dla mnie to każdy musi sobie sam wytestować wszystko na tyle i zapamiętać żeby wiedzieć co z czym jeść
Bo takimi pytaniami to dużo się nie dowiesz, znaczy dowiesz się tyle że już całkiem nie wiesz wiedział xdd
Jak dla mnie to każdy musi sobie sam wytestować wszystko na tyle i zapamiętać żeby wiedzieć co z czym jeść

Bo takimi pytaniami to dużo się nie dowiesz, znaczy dowiesz się tyle że już całkiem nie wiesz wiedział xdd