Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
09.07.2025, 10:08
"Siupa" to nie rc :/
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
08.09.2025, 20:37
Po waleniu feciury i sprobowaniu kryształu od razu pomyślałem że to on mi się bardziej podoba. Dowiedziałem się co to było, zacząłem testować różne RC i podchodzą mi bardziej niż klasyki. Mdma nie lubię, za to 4cmc czy mmc jest dla mnie bardzo przyjemne. Zwały przeważnie mniejsze, no i czystość - myślę że RC mają ją bardzo wysoką, podczas gdy np. fety w fecie jest bardzo niewiele. Następna rzecz to lepsza opłacalność, nieraz większa wydajność.
I oczywiście różnorodność substancji, każdy znajdzie coś dla siebie 😀
I oczywiście różnorodność substancji, każdy znajdzie coś dla siebie 😀
08.09.2025, 20:48
Tylko takie klasyki jak trafisz na sor to widzą jak leczyć a wynalazki to huj wie .
08.09.2025, 21:14
Dla mnie RC były na początku jedyną realną opcją, z której postanowiłam skorzystać. Świat RC oferuje ogromną różnorodność substancji o różnych profilach działania, co daje większe możliwości dopasowania do własnych potrzeb niż „typowy, uliczny narkotykowy świat”. Wiele z tych związków jest też lepiej opisanych w raportach czy na forach, więc łatwiej zdobyć konkretne informacje o dawkowaniu, efektach czy ryzykach. Dla mnie to była kwestia zarówno dostępności, jak i ciekawości – chciałam poznać coś więcej niż tylko to, co jest „standardowo” dostępne na ulicy.