Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pomocy...? (zjazd / odwyk)
28.05.2025, 02:49
Ja mogę polecić odpowiednie psychotropki i nootropki stosowane w celu regeneracji organizmu po ćpaniu, będąc już na drodze zdrowienia (którym pierwszym etapem jest oczywiście ośrodek odwykowy).
Ja na odwyku byłem w Tarnowcu, ale że to odwyk prywatny to nie wiem, czy takiego szukasz. Ale fajna ekipa mi się trafiła, zarówno jeśli chodzi o alkoholików, jak i personel.
Ja na odwyku byłem w Tarnowcu, ale że to odwyk prywatny to nie wiem, czy takiego szukasz. Ale fajna ekipa mi się trafiła, zarówno jeśli chodzi o alkoholików, jak i personel.
Jaką ja choroszcz przeżyłem po zapaleniu lufy mdmb-butinaca na 1p-lsd. Dążenie ku nieskończoności, i poplątanie poplątania, poplątanie w nieskończoność ale to dobrze, więc dąże ku nieskończonemu poplątaniu. To peak, absolutny. Miałem odpowiedź na każde pytanie i to było straszne, wpadłem w black hole w moim mózgu, to dobrze niech to się nie kończy, niech to się skończy, paradoks.
Przecież nic złego się nie dzieje, to dlaczego muszę żyć i istnieć i tak dalej w nieskończoność. Ja pierdole nie chce już ćpać za żadne skarby. Tak chce to razy 10 i milion ku nieskończoności, dążenie ku nieograniczonym scenaraiuszom.
I jestem masochistą chce mieć pełno guzów nowotworowych, i kamienie nerkowe, przetrzymam wszystko bo jestem święty. Moc bogów wypełnia mnie w majestacie Jezusa Chrystusa który został ukrzyżowany.
Popełnie nieskończoność grzechów w krypcie którego poplątania nie da się za żadne skarby opisać.
I straszliwa żądza mocy, zagłębianie się w kolejne scenariusze ku nieskończoności, ku nieskończoności, kula idealna czarna dziura, i żądza cierpienia jak umieranie na suchoty, najstraszliwsze scenariusze, bo dlaczego by nie. W końcu jestem nekro magiem który ma wszechświaty w bani, ja chce 10 wszechświatów w bani.
Przecież nic złego się nie dzieje, to dlaczego muszę żyć i istnieć i tak dalej w nieskończoność. Ja pierdole nie chce już ćpać za żadne skarby. Tak chce to razy 10 i milion ku nieskończoności, dążenie ku nieograniczonym scenaraiuszom.
I jestem masochistą chce mieć pełno guzów nowotworowych, i kamienie nerkowe, przetrzymam wszystko bo jestem święty. Moc bogów wypełnia mnie w majestacie Jezusa Chrystusa który został ukrzyżowany.
Popełnie nieskończoność grzechów w krypcie którego poplątania nie da się za żadne skarby opisać.
I straszliwa żądza mocy, zagłębianie się w kolejne scenariusze ku nieskończoności, ku nieskończoności, kula idealna czarna dziura, i żądza cierpienia jak umieranie na suchoty, najstraszliwsze scenariusze, bo dlaczego by nie. W końcu jestem nekro magiem który ma wszechświaty w bani, ja chce 10 wszechświatów w bani.
28.05.2025, 05:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.05.2025, 05:20 przez Lifeisbrutal.)
Rady już dostałaś, wykorzystaj jej to na pewnie pomoże. Dasz radę ja w ciebie wierzę od samego początku oooizneb .
Każdy popełnia błędy, nikt nie jest idealny.
Każdy popełnia błędy, nikt nie jest idealny.
oooizneb miałem to samo koleżanko, dzisiaj jest dużo lepiej. Nie spałem od soboty. Również alfa pvp. Też poleciałem jak weteran, nie kalkulując że już nie mam dużej tolery i nie cpalem 7msc. Leki, głosy, smutek, rozpacz. Dawno takiego zjazdu nie miałem. Jak się trzymasz?
Demilich kurwa jakbym słuchał swojego znajomego, który przyjebal alfy i bredził takie rzeczy, wypisz - wymaluj. Tyle, że on ma schizofrenię i dwubiegunowke w papierach...
Demilich kurwa jakbym słuchał swojego znajomego, który przyjebal alfy i bredził takie rzeczy, wypisz - wymaluj. Tyle, że on ma schizofrenię i dwubiegunowke w papierach...
29.05.2025, 15:25
(28.05.2025, 05:17)Chochlik napisał(a): Demilich
Nieźle Cię popierdoliło .
Jak ja się cieszę, że już nie walę kanna xD
(28.05.2025, 11:51)Dafidov napisał(a): Demilich kurwa jakbym słuchał swojego znajomego, który przyjebal alfy i bredził takie rzeczy, wypisz - wymaluj. Tyle, że on ma schizofrenię i dwubiegunowke w papierach...
Jedyny problem to nieprzespana noc i jak tu zasnąć około 8 rano, zajebałem bromazolam i nifoxipam pod język, wyspałem się i teraz...
30.06.2025, 18:02
na zjazd tabletki na glowe mi pomogly ostatnio polecam
nie mam dużych zjazdów pomaga sen napewno + jakieś witaminy próbujcie wszystkiego co odmula
nie mam dużych zjazdów pomaga sen napewno + jakieś witaminy próbujcie wszystkiego co odmula
30.06.2025, 18:48
Tabletki na głowę nie działają nawet jak nie masz zwały.
Placebo jakiego medycyna nie zna.
Dopiero zobaczyłem ten temat i jestem kurwa załamany.
Macie odwagę, żeby wciskać w siebie alfę, to miejcie odwagę przetrwać zwałę.
Przez tyle lat życia nie nauczyliście się, że istnieje coś takiego jak związek przyczynowo skutkowy?
Placebo jakiego medycyna nie zna.

Dopiero zobaczyłem ten temat i jestem kurwa załamany.
Macie odwagę, żeby wciskać w siebie alfę, to miejcie odwagę przetrwać zwałę.
Przez tyle lat życia nie nauczyliście się, że istnieje coś takiego jak związek przyczynowo skutkowy?
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?