Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Cannabis420.org
14.01.2026, 09:09
(23.06.2025, 03:22)horsii napisał(a): semi-synthetic (półsyntetyczne) thc to wciąż thc. tylko że pozyskane z cbd czy innego prekursora, chociaż zapewne z cbd bo to chyba na skale przemyslowa najtaniej z cbd idzie robic.
w kazdym razie z czegokolwiek by nie było robione, to efektem koncowym jest thc.
to co, wychodzi na to że, te są palenia są póżniej dopryskiwane dodatkowym thc?
Tu prawdziwe ziółko masz, sprawdzałem nie CBD będziesz zadowolony jest mocne. 💪
14.01.2026, 19:35
no no moj lef z futerkiem,domowy nawet w ten shit niewierzy.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
13.03.2026, 20:04
Forsik1910 ziom serio myślisz że to CBD ?? Lol zamów sobie zobaczysz świetne Zioło ma v a ty takie brednie piszesz nie wierzysz zamów
Wczoraj, 04:52
Ktoś kto jara weed z tego sklepu mam pytania do niego ,
Najlepsza hybryda według ciebie z tego sklepu
Najlepsza indica z tego sklepu , lub takie jaranie w której indica przeważa według ciebie
I analogicznie można to nawiązać bo moje pytanie brzmi najlepszy skun z tego sklepu w którym przeważa sativa według ciebie
??
Dzięki za odpowiedź , odwdzięczę się pluskiem .
Najlepsza hybryda według ciebie z tego sklepu
Najlepsza indica z tego sklepu , lub takie jaranie w której indica przeważa według ciebie
I analogicznie można to nawiązać bo moje pytanie brzmi najlepszy skun z tego sklepu w którym przeważa sativa według ciebie
??
Dzięki za odpowiedź , odwdzięczę się pluskiem .
Wczoraj, 04:54
No ładnie to wszystko wygląda aż bym zamówił z 10g , jeszcze mieszać można , wziasc se 3g sativki , 3g Indici, i 3g hybrydy na testa i chuj dobra sprawa