Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
w**.juklisl*b.**m
28.04.2026, 15:29
na razie nie wiemy za dużo, pewnie dupy nie urywa, myślenie o tym jak o kokainie to przesada, nie ma się co nakręcać aż tak, bo potem będzie zawód - choć sądzę że sporo osób się by tym zawiodło choćby nie wiem co, bo z pewnością daleko związkom z tej grupy nawet do średnich beta-ketonów
czy DMP jest lepsze od DMC, i tych innych pozostałych? pewnie tak, ale to dość niska poprzeczka. zobaczymy jak to wyjdzie. niedługo będę to miał w swoim warsztacie.
https://www.reddit.com/r/researchchemica..._hopes_up/
https://www.reddit.com/r/researchchemica...pylin_dmp/
czy DMP jest lepsze od DMC, i tych innych pozostałych? pewnie tak, ale to dość niska poprzeczka. zobaczymy jak to wyjdzie. niedługo będę to miał w swoim warsztacie.
https://www.reddit.com/r/researchchemica..._hopes_up/
https://www.reddit.com/r/researchchemica...pylin_dmp/
29.04.2026, 21:05
Dzień dobry, chciałem poinformować, że również będę miał to w swoim warsztacie, więc jak Pan Redaktor Naczelny coś spierdoli, to ja poprawię.
Ja jestem dobrej myśli. Uważam, że wyjdzie dobrze, bez uboków, albo z niewielką ich ilością i będzie świetną alternatywą dla trujana chloriana.
Ja jestem dobrej myśli. Uważam, że wyjdzie dobrze, bez uboków, albo z niewielką ich ilością i będzie świetną alternatywą dla trujana chloriana.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
30.04.2026, 03:39
Chlorow to napewno nie zastąpi . Do 3fph to porównują. Niech to działa chociaż z taką mocą jak pochodne fenmetrazyny to to już będzie duzy krok. Beta ketonowej rzeźni to napewno nie zrobi z resztą nie taki jest cel
30.04.2026, 05:26
Alternatywa dla 3cmc ? to jedynie iperyt chyba
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
30.04.2026, 11:27
Headshotsolider
Cóż.. Myślałem, że mój sarkazm jest na tyle dosadny, że nawet gość z nickiem headshotsolider będzie w stanie go wyczuć...
Ale przynajmniej miałeś okazję pochwalić się swoją rozległą wiedzą, wszyscy jesteśmy pod wrażeniem!
Cóż.. Myślałem, że mój sarkazm jest na tyle dosadny, że nawet gość z nickiem headshotsolider będzie w stanie go wyczuć...
Ale przynajmniej miałeś okazję pochwalić się swoją rozległą wiedzą, wszyscy jesteśmy pod wrażeniem!
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
03.05.2026, 20:42
Od: JuskliLab
Ilość Zamawiana: 1g
Nazwa produktu: DMP
Wygląd produktu: Biało żółty proszek kilka micro grudek łatwe do rozkruszenia
DROGA PODANIA: Sniff
Czas działania: do godziny od pierwszej kreski 1g na całą noc wystarczyło
JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 200mg
Profil działania: Działanie mocna stymulacja co najmniej godzinę do następnej kreski wypierdalaj mocno z butów ich najlepszy stymulant z całej oferty euforia zbytnio nie daje tylko mocno stymuluje taka dawka ale jest lekki nie ogar lepiej większej dawki nie zarzucać.
Plusy:
+Przyjemna stymulacja jak się nie przesadzi
+Stymulacja 9/10
+ Prawie brak spływu
Minusy:
- smak
Ogólna ocena: Oceniam produkt w skali 9/10
Jak na ten sklep.
SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
--------------------------------------------------------------------
From: JuskliLab
Quantity Ordered: 1g
Product Name: DMP
Product Appearance: White-yellow powder, a few micro-lumps, easy to crush
ROUT OF ADMINISTRATION: Sniff
Action Time: Up to an hour from the first line. 1g for the whole night was enough.
IF YOU NEED TO COMING IN CONTACT WITH THE CHEMICAL REAGENT, IT IS RECOMMENDED TO DO AN ALLERGY TEST BEFORE!
Dosage: 200mg
Profile of Action: Strong stimulation. At least an hour before the next line, get the hell out of your shoes. Their best stimulant in the entire range. It doesn't give much euphoria, it's only strongly stimulating. This dose is light, but it's not a big deal. It's best not to overdo it.
Pros:
+ Pleasant stimulation if you don't overdo it
+ Stimulation 9/10
+ Almost no runoff
Cons:
- Taste
Overall Rating: I rate this product 9/10
For this store.
RESPECT YOUR HEALTH AND REMEMBER THAT RC PRODUCTS ARE NOT FOR CONSUMPTION!
------------------------------------------------------------------
Ilość Zamawiana: 1g
Nazwa produktu: DMP
Wygląd produktu: Biało żółty proszek kilka micro grudek łatwe do rozkruszenia
Czas działania: do godziny od pierwszej kreski 1g na całą noc wystarczyło
JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Profil działania: Działanie mocna stymulacja co najmniej godzinę do następnej kreski wypierdalaj mocno z butów ich najlepszy stymulant z całej oferty euforia zbytnio nie daje tylko mocno stymuluje taka dawka ale jest lekki nie ogar lepiej większej dawki nie zarzucać.
Plusy:
+Przyjemna stymulacja jak się nie przesadzi
+Stymulacja 9/10
+ Prawie brak spływu
Minusy:
- smak
Ogólna ocena: Oceniam produkt w skali 9/10
Jak na ten sklep.
Quantity Ordered: 1g
Product Name: DMP
Product Appearance: White-yellow powder, a few micro-lumps, easy to crush
ROUT OF ADMINISTRATION: Sniff
Action Time: Up to an hour from the first line. 1g for the whole night was enough.
IF YOU NEED TO COMING IN CONTACT WITH THE CHEMICAL REAGENT, IT IS RECOMMENDED TO DO AN ALLERGY TEST BEFORE!
Profile of Action: Strong stimulation. At least an hour before the next line, get the hell out of your shoes. Their best stimulant in the entire range. It doesn't give much euphoria, it's only strongly stimulating. This dose is light, but it's not a big deal. It's best not to overdo it.
Pros:
+ Pleasant stimulation if you don't overdo it
+ Stimulation 9/10
+ Almost no runoff
Cons:
- Taste
Overall Rating: I rate this product 9/10
For this store.
RESPECT YOUR HEALTH AND REMEMBER THAT RC PRODUCTS ARE NOT FOR CONSUMPTION!
04.05.2026, 03:29
Ale jaka stymulacja? Dopaminowy clear-head atom jak fenmetrazyny czy noradrenaliniwe roztrzesnienie? Bardziej jak fenidat czy feta? Opisz coś więcej bo są różne rodzaje stymulacji.
04.05.2026, 10:56
(03.03.2026, 21:13)DONALDTrump napisał(a): Od: JuskliLab
Ilość Zamawiana: Newsample
Nazwa produktu: 3Ftl
Wygląd produktu: pomarańczowy lub brązowy
Czas działania: na mnie działało z pół godziny od do rzutki do dorzutki
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Profil działania: Działanie podobne do amfetaminy ale smak nieznośny stymuluje trochę słabiej niż amfetamina i dodaje poczucia humoru i adrenaliny w organizmie testowanym
Plusy:
+Clearhead
+Stymulacja 6/10
Minusy:
- smak nieznośny
- za krótko działa
Ogólna ocena: Oceniam produkt w skali 6/10
Order Quantity: Newsample
Product Name: 3Ftl
Product Appearance: Orange or Brown
ROute of Administration: Sniff
Duration of Action: It worked for me for about half an hour from start to finish.
!IF YOU NEED TO COMING IN CONTACT WITH THE CHEMICAL REAGENT, IT IS RECOMMENDED TO DO AN ALLERGY TEST BEFORE!!
Effect profile: Effects similar to amphetamine, but the taste is unbearable, stimulates slightly less than amphetamine and adds a sense of humor and adrenaline to the test subject's body.
Pros:
+Clearhead
+Stimulation 6/10
Cons:
- Unbearable taste
- Not long-lasting
Overall rating: I rate this product 6/10
RESPECT YOUR HEALTH AND REMEMBER THAT RC PRODUCTS ARE NOT FOR INHABITATION!
Od: JuskliLab
Ilość Zamawiana: Newsample
Nazwa produktu: Thozalinone
Wygląd produktu: biały puch taka mączka
Czas działania: ok 40 minut
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 250mg
Profil działania: Na mnie działało podobnie jak jeden ze starych lat podobne ale to coś innego albo analog hexenu pod inną nazwą bo nawet w smaku podobne do hexenu
Plusy:
+Clearhead
+Stymulacja 7/10
+Polepszenie samopoczucie
+Chęć do robienia czegoś
+Neutralizuje zaburzenia czasowe
Minusy:
- brak dla mnie
Ogólna ocena: Oceniam produkt w skali 10/10
Order Quantity: Newsample
Product Name: Thozalinone
Product Appearance: White powder-like fluff
ROUTIZATION: Sniff
Effective Time: Approximately 40 minutes
!IF YOU NEED TO COMING INTO CONTACT WITH THE CHEMICAL REAGENT, IT IS RECOMMENDED TO DO AN ALLERGY TEST BEFORE!
Dosage: 250mg
Effective profile: It worked for me similarly to one of the older ones, but it's something else, or a hexen analogue under a different name, because it even tastes similar to hexen.
Pros:
+Clearhead
+Stimulation 7/10
+Improved well-being
+Willingness to do something
+Neutralizes time disturbances
Cons:
- none for me
Overall rating: I rate this product 10/10
RESPECT YOUR HEALTH AND REMEMBER THAT RC PRODUCTS ARE NOT FOR INHABITATION!
Zainteresował mnie ten Thozalinon, brzmi to całkiem ciekawie, czy od tego V idzie dogadać sampla a jesli słabo to jak wygląda sprawa z najmniejszym możliwym zamówieniem?
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.