Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
29.04.2026, 06:26
Mefedron a koszmary.
Wczoraj pierwszy raz w życiu próbowałam mefedron i przez cały dzień bawiłam się bardzo dobrze (z wyjątkiem wieczora, bo chyba trochę przesadziłam). Zasnęłam jak dziecko i wszystko byłoby super, gdyby nie jedno: cholerne koszmary! Tak realistyczne jak prawdziwe życie!
Najpierw śniło mi się, że miałam glejaka. Jakoś taka wstrętną nieoperacyjną postać. Później, że pracowałam na kolei (wtf???) I miałam sprawdzać bilety, ale zupełnie tego nie potrafiłam. Później wyszłam na fajkę i uciekł mi ten pociąg. Na a na koniec przerzucałam węgiel łopatą do wielkiego pieca w jakiś podziemiach i były tam uwięzione WIEDŹMY! - tak, nie przesłyszeliście się- WIEDŹMY!!! (Wtf x100).
Czy koszmary to norma przy tym specyfiku?
Wczoraj pierwszy raz w życiu próbowałam mefedron i przez cały dzień bawiłam się bardzo dobrze (z wyjątkiem wieczora, bo chyba trochę przesadziłam). Zasnęłam jak dziecko i wszystko byłoby super, gdyby nie jedno: cholerne koszmary! Tak realistyczne jak prawdziwe życie!
Najpierw śniło mi się, że miałam glejaka. Jakoś taka wstrętną nieoperacyjną postać. Później, że pracowałam na kolei (wtf???) I miałam sprawdzać bilety, ale zupełnie tego nie potrafiłam. Później wyszłam na fajkę i uciekł mi ten pociąg. Na a na koniec przerzucałam węgiel łopatą do wielkiego pieca w jakiś podziemiach i były tam uwięzione WIEDŹMY! - tak, nie przesłyszeliście się- WIEDŹMY!!! (Wtf x100).
Czy koszmary to norma przy tym specyfiku?
29.04.2026, 07:04
Nierzadko mam bardzo żywe sny bezpośrednio po melanżu. Zarówno po mefie jak i po innych specyfikach ale faktycznie po 4mmc są one najbardziej pojebane 
Także coś w tym jest.

Także coś w tym jest.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
29.04.2026, 21:12
Roftw
Nie wiem czy norma, ja nie mam.
Natomiast myślę, że jakikolwiek neurolep podany przed snem powinien z tym pomóc.
Konieczne jest odczekanie aż serce się uspokoi przed podaniem neurolepyka, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Ja czekam do minimum 90-100bpm i wrzucam kwetiapinę.
Nie wiem czy norma, ja nie mam.
Natomiast myślę, że jakikolwiek neurolep podany przed snem powinien z tym pomóc.
Konieczne jest odczekanie aż serce się uspokoi przed podaniem neurolepyka, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Ja czekam do minimum 90-100bpm i wrzucam kwetiapinę.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
30.04.2026, 06:20
Dzisiaj znowu wydarzyło się parę dziwnych snów, ale przynajmniej nie były one straszne...
A co do samego mefedronu to pozwólcie, że zacytuję jednego Pana z tego wątku: MEFEDRON JEST ZAJEBISTY!
Doxyou na jaką dolegliwość przepisywany jest ten lek? Czy pregabalin albo chlorprotixen też należy do tej grupy leków? Bo to akurat mam w domu...
A co do samego mefedronu to pozwólcie, że zacytuję jednego Pana z tego wątku: MEFEDRON JEST ZAJEBISTY!
Doxyou na jaką dolegliwość przepisywany jest ten lek? Czy pregabalin albo chlorprotixen też należy do tej grupy leków? Bo to akurat mam w domu...
30.04.2026, 06:42
Chuja tam.
Trza to po prostu przeczekać/przyzwyczaić/samo przejdzie
To element zabawy tak samo jak zwała
🙃
Trza to po prostu przeczekać/przyzwyczaić/samo przejdzie
To element zabawy tak samo jak zwała
🙃
30.04.2026, 07:06
Racja TYTUSIE 😊 tutaj chociaż nie ma takich okropnych konsekwencji jak np. po alkoholu. Kolejnym plusem jest to, że można prowadzić w miarę normalne życie będąc jednocześnie wysoko w chmurach. Normalnie same plusy 😁
30.04.2026, 07:15
No i to jest podejście!
Zdrowe i pozytywne. Piąteczka siostro
Ogólnie uważam, że wyłączanie tego problemu jakimiś lekami będzie działało tak samo jak zbijanie zwały po stimach benzodiazepinami.
Chujowy plan.
Zdrowe i pozytywne. Piąteczka siostro

Ogólnie uważam, że wyłączanie tego problemu jakimiś lekami będzie działało tak samo jak zbijanie zwały po stimach benzodiazepinami.
Chujowy plan.
30.04.2026, 07:33
Roftw
jak sprobowalem pierwszy raz to tez mialem koszmary, ogolnie po tych pierwszych razach zawsze mialem, ale koszmary znikly po ciagu z mefedronem i po tym jak juz sie nim przezarlem
jak sprobowalem pierwszy raz to tez mialem koszmary, ogolnie po tych pierwszych razach zawsze mialem, ale koszmary znikly po ciagu z mefedronem i po tym jak juz sie nim przezarlem
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.