Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dubai Style - Opinie o produkcie
10.01.2026, 17:11
Dostałem w gratisie nie wiem ile tam było ale może pod 1g.
Wrzuciłem w sylwestra oralnie na dwa razy, zrobiło się fajne ciepełko ale nie upierdoliło. Pod alko w sumie całkiem spoko temacie. Szkoda, że spróbowałem donosowo.
Wrzuciłem w sylwestra oralnie na dwa razy, zrobiło się fajne ciepełko ale nie upierdoliło. Pod alko w sumie całkiem spoko temacie. Szkoda, że spróbowałem donosowo.
10.01.2026, 17:17
co jak co ale aromat... jprd... aromat to jest totalne 10/10 ... aż się chce to JEŚĆ ... tutaj gratki High-LifeMarket
działanie ... no raczej takie "bezpieczna impreza". ... raczej dla osób, które dop zaczynają.
ogólnie ciekawy produkt.
działanie ... no raczej takie "bezpieczna impreza". ... raczej dla osób, które dop zaczynają.
ogólnie ciekawy produkt.
czy jest opcja na to aby dowiedzieć się co siedzi w składzie tego DUBAI-u ?
Highlify zdradzćie conieco... dla niektórych może to być za potężne
Nie jest to moja ulubiona grupa subtancji... ale jestem przekonana, że DUBAI by się spodobał wielu użytkownikom testowania tego typu wynalazków
i podkreślam, że aromat jest nie-do-opisania, to pachnie lepiej niż nie jedne zapachy do domu .
taka mała krypto reklama... wiem, ale trochę mnie to zmiotło przy ost. testowaniu... ciekawa jestem czamu.
Highlify zdradzćie conieco... dla niektórych może to być za potężne

Nie jest to moja ulubiona grupa subtancji... ale jestem przekonana, że DUBAI by się spodobał wielu użytkownikom testowania tego typu wynalazków
i podkreślam, że aromat jest nie-do-opisania, to pachnie lepiej niż nie jedne zapachy do domu .

taka mała krypto reklama... wiem, ale trochę mnie to zmiotło przy ost. testowaniu... ciekawa jestem czamu.
11 godzin(y) temu
smakosz ten piepszony kolor nawet jest aaaaaaaaaaa 
ale tak serio:
+ aromat 10/10 .......... jesus to jest serio zajebiste!!!
+ działanie 10/10 - super rekreacyjny upierdalacz =>>>>>> czytaj to jako, ja która ważę na dziś 53 kilo ( tak znowu przytyłam ja pierdolę ) ok 120-130mg mnie porobilo tak ze godzine mnie nie było...
nie chcę tego przyrównywać do mefka czy 3jki... ale po prostu odcina człowieka na około godzinkę do półtorej... i skupiasz się na popierdol0onych aspektach życia codziennego... pojebane z pożytecznym, i nagle pyk i wracasz do żywych...
( to taka ukryta i niedoceniona petarda. )
..... ale mefem to mnie wkurwili

ale tak serio:
+ aromat 10/10 .......... jesus to jest serio zajebiste!!!
+ działanie 10/10 - super rekreacyjny upierdalacz =>>>>>> czytaj to jako, ja która ważę na dziś 53 kilo ( tak znowu przytyłam ja pierdolę ) ok 120-130mg mnie porobilo tak ze godzine mnie nie było...
nie chcę tego przyrównywać do mefka czy 3jki... ale po prostu odcina człowieka na około godzinkę do półtorej... i skupiasz się na popierdol0onych aspektach życia codziennego... pojebane z pożytecznym, i nagle pyk i wracasz do żywych...
( to taka ukryta i niedoceniona petarda. )
..... ale mefem to mnie wkurwili

![[Obrazek: IMG-6456.jpg]](https://i.ibb.co/MxD8vCVg/IMG-6456.jpg)