Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
10.05.2026, 12:01
To jest nowy jak i za razem stary mef bo on już jest z 3 miesiące? Może dłużej, szalone w chuj gówno zjadłem. Jeżeli nie uświadczysz tutaj dźwięku kruszenia to, to samo.
Be objective and honest.
11.05.2026, 15:42
DarkSonia Ostatnio testowałem 10 gieta czegoś, co wyglądało dokładnie jak na Twoim zdjęciu. Miał być śnieżnobiały kryształ, zamiast tego dostałem to "coś" w kolorze (i zapachu) kocich siuśków.
Z tym zapachem proszę się nie śmiać bo gdzieś tak w połowie "testowania" to cholerstwo zaczęło się rozkładać czy coś (mimo trzymania w chłodnym, suchym miejscu) i zaczęło jebać jak stare, kocie szczyny. Wszystko co upierdzieliłem w domu również zaczęło jebać jak kocie szczyny. Ja również, po lekkim spoceniu się jebałem jak stary kot mimo upierdliwego mycia się. Dosyć powiedzieć że przez to jebanie narobiłem sobie w chuj przypału i teraz oni wiedzą, że ja wiem itd. za co nie życzę vendorowi wszystkiego najlepszego.
Ocena: 9/10 jeżeli chodzi o działanie, 5/10 uwzględniwszy ten jebany smród.
Podejrzewam, że jako "sampla" miesiąc temu dostałem od HL 2 giety 3-cmc, a nie 4-mmc. Bo jak inaczej wytłumaczyć różnicę w kolorze i w tym, że te sample wtarte w dziąsło ścinały białko?
Z tym zapachem proszę się nie śmiać bo gdzieś tak w połowie "testowania" to cholerstwo zaczęło się rozkładać czy coś (mimo trzymania w chłodnym, suchym miejscu) i zaczęło jebać jak stare, kocie szczyny. Wszystko co upierdzieliłem w domu również zaczęło jebać jak kocie szczyny. Ja również, po lekkim spoceniu się jebałem jak stary kot mimo upierdliwego mycia się. Dosyć powiedzieć że przez to jebanie narobiłem sobie w chuj przypału i teraz oni wiedzą, że ja wiem itd. za co nie życzę vendorowi wszystkiego najlepszego.
Ocena: 9/10 jeżeli chodzi o działanie, 5/10 uwzględniwszy ten jebany smród.
Podejrzewam, że jako "sampla" miesiąc temu dostałem od HL 2 giety 3-cmc, a nie 4-mmc. Bo jak inaczej wytłumaczyć różnicę w kolorze i w tym, że te sample wtarte w dziąsło ścinały białko?
11.05.2026, 15:53
Nie chcę już tu nic więcej pisać o tym "kolorowym mefedronie"
Vendor dla mnie póki co jest jednym z lepszych na rynku... zawsze miał towar najlepszej jakości.
Ostatnio miał faktycznie słabszy ten sort mefka, tego nowego "podobnego do starego" nie testowałam i w sumie nie chcę.
Dajmy czas wszystkiemu, może jeszcze wróci na rejon "kryształ" .
Vendor dla mnie póki co jest jednym z lepszych na rynku... zawsze miał towar najlepszej jakości.
Ostatnio miał faktycznie słabszy ten sort mefka, tego nowego "podobnego do starego" nie testowałam i w sumie nie chcę.
Dajmy czas wszystkiemu, może jeszcze wróci na rejon "kryształ" .
11.05.2026, 15:59
Zapach od razu przypomniał mi jak daaawno temu bawiłem się w metkata. Dokładnie ten sam smrodek nadmanganianu potasu. W samplu tego nie wyczułem, znaczy ten sampel to na pewno nie było mmc. Jakiś keton, ale nie mmc, przynajmniej od tego samego vendora.
23.05.2026, 23:05
Twój Mef pachniał jak metkat?
tzn pachyniał jak marcepan? czy jak jagody?
bo to w sumie dwa symboliczne zapachy metkata
jeden zalicza się do udanych i mocnych
drugi do niedojebanych i trujących
... a ja bym chciała w końcu poczuć zapach mefa... który pachnie jak typowy keton
( a nie chlor )
tzn pachyniał jak marcepan? czy jak jagody?
bo to w sumie dwa symboliczne zapachy metkata
jeden zalicza się do udanych i mocnych
drugi do niedojebanych i trujących

... a ja bym chciała w końcu poczuć zapach mefa... który pachnie jak typowy keton
( a nie chlor )
23.05.2026, 23:15
Pachniał to tak z przyzwoitości, powiedziałbym że raczej jebał za przeproszeniem nie przerobionym do końca nadmanganianem potasu. Oznacza to że chemikowi nie bardzo się chciało doczyszczać produkt.
Nie była to dobra wiadomość bajdełej, ten "super ekstra zajebisty 4-mmc oprószony cukrem pudrem" w sumie nie miał specyficznego zapachu poza chemicznym. Na pewno nie trącił marcepanem.
Jestem ciekawy, co to było. Profil działania był na pewno serotogeniczny, bo po tych ketonach nie idzie ze mną wytrzymać taki dobry humor mam xD
Nie była to dobra wiadomość bajdełej, ten "super ekstra zajebisty 4-mmc oprószony cukrem pudrem" w sumie nie miał specyficznego zapachu poza chemicznym. Na pewno nie trącił marcepanem.
Jestem ciekawy, co to było. Profil działania był na pewno serotogeniczny, bo po tych ketonach nie idzie ze mną wytrzymać taki dobry humor mam xD
Wczoraj, 21:03
Jakieś opinie co do aktualnego sortu? Ktoś coś?
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność