Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego reputacja oraz oceny posta powinny zniknąć?
7 godzin(y) temu
Nie wściekam się, po prostu uważam że niepotrzebnie to zacząłem, tyle.
Bez emocji.
Bez emocji.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
7 godzin(y) temu
Hey Tytek...
A ja uważam, że fajnie iż zacząłeś tę dyskusję, wiele razy był poruszany ten temat, ale nie było okazji poznać zdania większości forum ( chociaż za wielu się tu ostatnio nie udziela to i tak fajnie, że każdy swoje 3 grosze dorzucił )
Gdyby każdy bał się tego, że ktoś może mieć inne zdanie niż TY to by nikt nie wytaczał swojej drogi w życiu...
Ja szanuję Twój punkt widzenia, i nawet go rozumiem.
Tylko nie pomyślałeś o jednym, że sprawa się nie tyczy tylko Ciebie ale ogółu, a bardziej właśnie te nowe osoby, które trzeba jakoś zachęcić i do pisania i bycia w miarę "ogarniętym" w postach, by forum nie zamieniło się w postownię typu "klepie/nie klepie"
Fajnie, że założyłeś ten temat...
na forum brakuje angażujących do dyskusji tematów i w tym kontekście masz +1
pozdruFFka :*
A ja uważam, że fajnie iż zacząłeś tę dyskusję, wiele razy był poruszany ten temat, ale nie było okazji poznać zdania większości forum ( chociaż za wielu się tu ostatnio nie udziela to i tak fajnie, że każdy swoje 3 grosze dorzucił )
Gdyby każdy bał się tego, że ktoś może mieć inne zdanie niż TY to by nikt nie wytaczał swojej drogi w życiu...
Ja szanuję Twój punkt widzenia, i nawet go rozumiem.
Tylko nie pomyślałeś o jednym, że sprawa się nie tyczy tylko Ciebie ale ogółu, a bardziej właśnie te nowe osoby, które trzeba jakoś zachęcić i do pisania i bycia w miarę "ogarniętym" w postach, by forum nie zamieniło się w postownię typu "klepie/nie klepie"
Fajnie, że założyłeś ten temat...
na forum brakuje angażujących do dyskusji tematów i w tym kontekście masz +1
pozdruFFka :*