Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Operacja Kryształ
A to może był Aszpirant January?
A tak na serio to widziałem już na internetach rolkę ze zdolnego śląska i policji chwalącej się wjazdem na magazyn. Tylko nie wiem czy do DHl czy Inpost był, generalnie widać było żółte folie na koperty i pieski wąchające paczki.
A tak na serio to widziałem już na internetach rolkę ze zdolnego śląska i policji chwalącej się wjazdem na magazyn. Tylko nie wiem czy do DHl czy Inpost był, generalnie widać było żółte folie na koperty i pieski wąchające paczki.
30.06.2026, 23:59
To by wyjaśniało co stało się z moją paczką której status zamroził się 12 czerwca w centrum logistycznym u żółtych. Myślicie, że jak w środku było raptem 5g, ja nie nadałem fizycznie paczki ale etykieta była niestety moja to nie zapukają do mnie o 6 rano? Jakoś szczególnie nie byłem anonimowy i do kupienia etykiety użyłem płatności blikiem ze swojego konta (taa, głupi pomysł)
dolar
Raczej nie.
Nikt nie będzie zatrudniał sztabu informatyków albo wysyłał do InPostu próśb o udostępnienie danych, żeby cię skazać na 20 godzin zbierania psich gówien tygodniowo.
A nawet jeśli i dostaniesz wezwanie, to mów, że nic na ten temat nie wiesz i chuj. Raczej nic więcej nie będą chcieli. To była akcja wymierzona w sprzedawców.
Raczej nie.
Nikt nie będzie zatrudniał sztabu informatyków albo wysyłał do InPostu próśb o udostępnienie danych, żeby cię skazać na 20 godzin zbierania psich gówien tygodniowo.
A nawet jeśli i dostaniesz wezwanie, to mów, że nic na ten temat nie wiesz i chuj. Raczej nic więcej nie będą chcieli. To była akcja wymierzona w sprzedawców.
W kielni zero, a kielon napełnia się
Wczoraj, 00:05
no oby żadne wezwanie nie przyszło, wolę nie widzieć miny ojca jak pierwszy otworzy skrzynkę na listy i zobaczy w niej wezwanie
dolar
Nie ma sensu zamartwiać się tym na co i tak już nie masz wpływu.
Za to możesz zacząć uczyć się na błędach i ten strach teraz wykorzystać jako motywację do tego, żeby pouczyć się BHP.
Co do etykiety, to u 99% vendorów nie musisz mieć swojej. Wysyłasz po prostu dane do paczkomatu. Bezpieczniej, żeby Twój adres paczkomatu poznał typek handlujący dopalaczami w internecie niż policja, uwierz mi
Nie ma sensu zamartwiać się tym na co i tak już nie masz wpływu.
Za to możesz zacząć uczyć się na błędach i ten strach teraz wykorzystać jako motywację do tego, żeby pouczyć się BHP.
Co do etykiety, to u 99% vendorów nie musisz mieć swojej. Wysyłasz po prostu dane do paczkomatu. Bezpieczniej, żeby Twój adres paczkomatu poznał typek handlujący dopalaczami w internecie niż policja, uwierz mi
W kielni zero, a kielon napełnia się
Wczoraj, 00:17
niestety złożyłem zamówienie u takiego, który wymagał mojej etykiety na pierwsze zamówienie. no nic masz rację czas zacząć uczyć się na błędach
Wczoraj, 06:43
Pierwszy raz słyszę o takich szpagatach żeby vendor wymagał etykiety od klienta xd
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Wczoraj, 07:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 07:34 przez hulerkfow23.)
TYTUS z tego co wiem to esco wymaga na pierwsze zamówienie xD
dolar to zależy, generalnie czytając multum przypadków, nie ma zasady. Mi kiedyś utknęlo 10cmc micro w dhlu już 6 lat temu i nic nie przyszło. Słyszałem przypadki, że i o grama się potrafili dopierdolic. Czasem ludziom coś przychodziło po latach, czasem wcale. Przy 5g jak nie byłeś karany raczej nic się nie stanie, oprócz tego, że cię stary wydziedziczy, ale nadal będzie kochał, pamiętaj.
dolar to zależy, generalnie czytając multum przypadków, nie ma zasady. Mi kiedyś utknęlo 10cmc micro w dhlu już 6 lat temu i nic nie przyszło. Słyszałem przypadki, że i o grama się potrafili dopierdolic. Czasem ludziom coś przychodziło po latach, czasem wcale. Przy 5g jak nie byłeś karany raczej nic się nie stanie, oprócz tego, że cię stary wydziedziczy, ale nadal będzie kochał, pamiętaj.
Test