28.08.2026, 14:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2026, 14:37 przez Skittles.)
martynka jak byś miał odblokowane wiadomości to podał bym ci adres sklepu na pw. piko jest tam po 22 euro za sztuke i 20 euro za wysyłke. akceptują również przelew bankowy.
Szukałem opcji odblokowania tego o czym mówisz, ale niestety nie jestem w stanie jej odnaleźć, za to dodałem Ciebie do znajomych własnoręcznie ze swojej strony, zatem powinieneś już móc mi wysłać PW. Ucałowania po piętach brachu!
Nie wiem z jakiego powodu nie mogę edytować już mojego posta powyżej. W każdym razie ja jednak również nie mogie wysłać wiadomości do Skittles , kogo mam poprosić o pomoc w rozwiązaniu tej sprawy? Moderacji? Jak do nich napisać? Ktoś pomoże?
Meta jest fajna taka delikatna w kryształkach jak lód testowałem temat od tego vendora o którym mówi skitlles. Nienawidzę stymulantów ale tutaj naprawdę czuć dobra syntezę to jest klasa . Zero zwala . Czysty speed. Fajnie fajnie naprawdę doceniam ten produkt a nie lubię tego typu rzeczy amfetamin metaamfetamin . I w takich fajnych kryształkach ICE nie jakaś lipa kurwa produkowana w stajni przez farmera z chujem w mordzie
Kurwa to nie jest temat żeby pisać i spamować u Pabla w dziale. Napisałem ci musisz wbić 10 reputacji, pisaniem do moderatora w tej sprawie nic nie załatwisz. Wbij tą dyche. Ucinam temat w tym dziale bo nie jest od tego