5F-ADB 5F-MDMB-PINACA
05.08.2026, 13:12
Panowie potrzebuje dokładnie tego w formie pomarańczowego proszku na wczoraj, z Bolka przyszła jakaś zjebana pasta ja potrzebuje proszek
05.08.2026, 18:30
Aktualnie najlepsze kanna znajdziesz u rcganga. Posiada 5F-ADB biały i żółty . Osobiście ja nie widzę różnicy w nocy białego a żółtego. Jeden i drugi robi robote. Nie wiem o jakim pomarańczowym kanna mówisz. Nie błądz tylko zajrzyj do niego na stronę.
Pozatym po czym sugerujesz że od Bolka przyszła ci lipa i potrzebujesz pomarańczowego na wczoraj ? Badałeś odczynnik ? Bo wydaje mi się że raczej nie wyszło ci w przygotowaniu i albo dałeś w ch***j za dużo podkładu, albo po prostu coś spider***** .
Pozatym po czym sugerujesz że od Bolka przyszła ci lipa i potrzebujesz pomarańczowego na wczoraj ? Badałeś odczynnik ? Bo wydaje mi się że raczej nie wyszło ci w przygotowaniu i albo dałeś w ch***j za dużo podkładu, albo po prostu coś spider***** .
Maniek napisał 05.08.2026, 19:05:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
05.08.2026, 20:24
Nie broń Boże nie twierdzę że jakieś dziadostwo przyszło z Bolka, wrecz kurwa potężny usypiacz w szoku jestem, ale właśnie jest mi potrzebny ten pomarańczowy proszek i specyficznym zapachu Kuwa uwielbiam ten zapach
05.08.2026, 20:35
(05.08.2026, 20:24)Dadiu napisał(a): Nie broń Boże nie twierdzę że jakieś dziadostwo przyszło z Bolka, wrecz kurwa potężny usypiacz w szoku jestem, ale właśnie jest mi potrzebny ten pomarańczowy proszek i specyficznym zapachu Kuwa uwielbiam ten zapach
Nie chce ciągnąć za język, ale dlaczego twierdzisz że zjebana pasta skoro mówisz że potężny usypiacz? Szukasz pomarańczowego proszku bo lubisz to wąchać ? Nie oceniam, ale trochę podejrzany jesteś w tej sprawie. Skoro masz już potężnego usypiacza to nie rozumiem po co doszukiwać tak zwanego CH w dupie. Wszystkie kanna działają podobnie. Przy większym spożyciu usypiają/odcinają .
Maniek napisał 05.08.2026, 20:54:
06.08.2026, 02:30
Bo ten 5cl który przyszedł tak jak mówię jest pasta nie ma wgl tego zapachu i tego smaku z kiepa, ja tego nie wącham, daj spokój inna faza jest to jest jakieś mocniejsze po prostu nie siadło mi tak jak proszek
07.08.2026, 15:03
Na jednym kanna działanie jest o wiele krótsze i jak dla mnie jest to pusta bania. Spróbuj sprawdzonego przepisu który sam robię. Użyj 1g ADB Butinaca + 1g 5f ADB + 1g MDMB Fubinaca wszystko rozpuść razem i rzuć to na 90g podkładu Marshmallow pure tylko ten cienko mielony. Zobaczysz jaka jest różnica mixu w stosunku do klepania maczany na jednym odczynniki. a zainwestujesz i dość że będziesz zadowolony to karania starczy ci na bardzo długo.
07.08.2026, 16:44
Myślę że też będzie Kozak. Ale zamów od rcgang. Jak dla mnie oni są teraz na 1 miejscu jeśli chodzi o odczynniki. Ja zrobiłem 90g z tych 3 kanna. Palę już to jakoś 2 miesiące i nadal klepie kozacko, tak jak stary wyjadacz potrzebuje. Myślę że warto zrobić z kilogram tej maczany pochować szczelnie żeby nie zapleśniało i zostawić na lepsze czasy. Co najważniejsze rób na podkładzie z Marshmallow pure jest opcja kupię ja go zajebiście przemielonego trochę grubiej jak majeran ( bez łodyg ) Zajebiście wciąga kanna no i ten smak, dzięki któremu cofam się do sklepów stacjonarnych. Bezcenny !