Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu GR8CHEMS.IS
08.08.2026, 08:41
Patrząc na jego wszystkie wątki i komentarze to to jest zwykły samplarz. Nawet u rcganga stwierdził że nie umie ogarnąć BTC i jeżeli Byronik chce to może mu wysłać za ( darmo ) 😄 tu nie ma co w ogóle wchodzić w dyskusję chłop dostaje sample i nawet nie wrzuci zdjęcia ani rzetelnej recenzji pozatym moim zdaniem podszywa się pod użytkownika MariuszSanitariusz bo styl pisania i wypowiedzi są są całkiem inne.
08.08.2026, 09:24
Musze ogarnąć Stary PC do porządku a ci potwierddze że ja to ja z starego konta dopiero a póki co nie mam jak. Ja btc nie ogarniam. Chętnie kupię interere mnie przelew bankowy BTC nie i tyle
08.08.2026, 18:46
No to napisz do moderatora lub admina jak to zrobiło parę użytkowników i się w końcu potwierdź bo z tego co widzę to tylko pierdolisz o tym od długiego czasu.
Skittles
Tyle o ile znam starego sanitariusza gdy byl normalnie akrywny online czyalem jego posty czy wymieniłem kilka pm pisał kormalnie kumacie z sensem logicznie nie pytając o np. sample ja ten tu
Takze są dwie opcje albo ten obecny to przebieraniec albo faktycznie to ten ale doznał jakiegoś urazu glowy czy sam juz nie wiem
Tyle o ile znam starego sanitariusza gdy byl normalnie akrywny online czyalem jego posty czy wymieniłem kilka pm pisał kormalnie kumacie z sensem logicznie nie pytając o np. sample ja ten tu
Takze są dwie opcje albo ten obecny to przebieraniec albo faktycznie to ten ale doznał jakiegoś urazu glowy czy sam juz nie wiem
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
08.08.2026, 19:06
może być uraz głowy hahahahahaha XDDD
w życiu są ronda z których ciężko jest zjechać
08.08.2026, 19:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2026, 19:35 przez Piotrek8924.)
GlasshanD raczej doznał uszkodzenia mózgu.
Z tego co pamiętam to od czasu kiedy zamawiałem mieli problemy z mailem zwrotnym. Ani potwierdzenia zamówienia Ani że zamówienie zostało opłacone ani zamówienie że zostało wysłane coś zjebał im się ten Excel
Z tego co pamiętam to od czasu kiedy zamawiałem mieli problemy z mailem zwrotnym. Ani potwierdzenia zamówienia Ani że zamówienie zostało opłacone ani zamówienie że zostało wysłane coś zjebał im się ten Excel
08.08.2026, 19:51
Up .
Tak to troche wyglada i jeśli tak jest że coś z głową to przykre bo gość serio stwarzał wrażenie normalnie działającego
Tak to troche wyglada i jeśli tak jest że coś z głową to przykre bo gość serio stwarzał wrażenie normalnie działającego
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace