CHEMSEX
13.08.2026, 17:32
Chłopy a macie po temacie gejowskie ciągoty?
zazwyczaj bez problemu,zależy też jak partnerka stymuluje atmosferę xd
(11.07.2026, 11:42)Gumiś napisał(a): A mam pytanie do was, czy macie szanse na to żeby po dronach uprawiać seks? Mieć erekcję, już nie mówiąc o orgazmie. Zawsze miałem z tym problem i zastanawiam się czy przy następnym razie nie wejść w temat chemsexu (ale bez ręki). xD
zazwyczaj bez problemu,zależy też jak partnerka stymuluje atmosferę xd
13.08.2026, 22:34
nie mordo, nikt normalny nie ma gejowskich ciągot po temacie. Jedynie jakieś poryte i popierdolone łby
14.08.2026, 09:13
Cześć doświadczeni zawodnicy
Chce z żoną wziąć coś fajnego na chemsex. Kilkukrotnie jedliśmy piko, ale więcej razy to trafiały się jakieś zmulate, że nic się nie chciało… ogólnie ja sobie od czasu do czasu lecę kryształ (a nawet nie wiem czy to 3mmc/4 itp) sprzedają jako kryształ i już, a sort bywa różny. Ciężko mi teraz zdobyć taki żeby faktycznie libido było wystrzelone, żebyśmy się mogli z żonką pobawić kilka h, ale też ogarniać, bez żadnych shiz itp. Możecie coś polecić, bo widzę, że tutaj osoby, które mają konkretne pojęcie o tym wszystkim. Piątka 🖐️
Chce z żoną wziąć coś fajnego na chemsex. Kilkukrotnie jedliśmy piko, ale więcej razy to trafiały się jakieś zmulate, że nic się nie chciało… ogólnie ja sobie od czasu do czasu lecę kryształ (a nawet nie wiem czy to 3mmc/4 itp) sprzedają jako kryształ i już, a sort bywa różny. Ciężko mi teraz zdobyć taki żeby faktycznie libido było wystrzelone, żebyśmy się mogli z żonką pobawić kilka h, ale też ogarniać, bez żadnych shiz itp. Możecie coś polecić, bo widzę, że tutaj osoby, które mają konkretne pojęcie o tym wszystkim. Piątka 🖐️
1 godzinę temu
najlepsze będzie extazy. jeśli chodzi o mnie to ja libido mam wyjebane prawie po wszystkim co wezmę xD
1 godzinę temu
Mnie sam zapach mefa potrafi postawić kuśkę XD
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność