Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
(13.08.2026, 18:11)Champion napisał(a): 100g alfy u fast attack 2000 zł u haja 3000 zł
100g jarania u dragstera za 1600 u haja 2100zl
Szukać dalej ?😅
facet, w chuju mam twoje szukanie, mózgu u siebie poszukaj, bo chyba się gdzieś zgubił
najpierw pierdolisz, że ceny u High-LifeMarket są jak w zagranicznym sklepie, pokazałem ci, że ceny kryształów w detalu są takie same jak w innych dużych sklepach nawet na forum cebulka, a ty kurwa wyjeżdżasz mi z jednym hurtowym sklepem z jaraniem dragstore ( który ma obecnie promo od minimum 100 g, zobacz ceny w innych znanych sklepach takich jak thesims3pl czy masterfarmer) i z fast attack, który ma tanszą alfe w promocji od 100 g a przy sprzedaży 10 czy 5 g ma drożej lub taką samą cene
bez odbioru skończyłem z tobą rozmowe, bo szkoda klawiatury
13.08.2026, 22:30
(13.08.2026, 22:26)Kocia666 napisał(a): W jakim cely chcesz te potwiedzenia oplacasz pake i cierpliwie czekasz nie przychodzi tydzien czasu wtedy piszesz do vendora co soe dzieje z golebiem
Bo wtedy jestem spokojna że wszystko w porządku zrobiłam i sobie czekam i moja nerwica się nie odzywa
13.08.2026, 22:48
(13.08.2026, 22:01)Artemida97 napisał(a): No wiem wiem, też takie loty miałam zawsze. Zamówienie z weekendu, ale jak jutro nie będzie to się obejde smakiem ;p i standardowo 0 potwierdzeń że płatność przeszła i przygotowanie zamówienia czy cokolwiek
Pisałem do V zamowienie później niż ty złożone. Mówił że do weekendu powinno dolecieć
13.08.2026, 23:11
(13.08.2026, 22:29)smakosz napisał(a): facet, w chuju mam twoje szukanie, mózgu u siebie poszukaj, bo chyba się gdzieś zgubiłnajpierw pierdolisz, że ceny u High-LifeMarket są jak w zagranicznym sklepie, pokazałem ci, że ceny kryształów w detalu są takie same jak w innych dużych sklepach nawet na forum cebulka, a ty kurwa wyjeżdżasz mi z jednym hurtowym sklepem z jaraniem dragstore ( który ma obecnie promo od minimum 100 g, zobacz ceny w innych znanych sklepach takich jak thesims3pl czy masterfarmer) i z fast attack, który ma tanszą alfe w promocji od 100 g a przy sprzedaży 10 czy 5 g ma drożej lub taką samą cene
bez odbioru skończyłem z tobą rozmowe, bo szkoda klawiatury
Tobie mózgi wyżarły kryształy na które zrzucasz się w 5 osób na 10 g biedaku 😅 turlaj dropsa
13.08.2026, 23:49
a co to za czerwone Tusi ? ktos cos? jak to działa i co to jest ?
FALAFELLO
14.08.2026, 01:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2026, 01:19 przez Aerobic333.)
Dokładny skład pozostaje tajemnicą, niemniej to prawdopodobnie ketamina z MDMA. Ja tam lubie tripy na tusi. Trochę dyso, trochę plusz.
14.08.2026, 09:44
Tusi to najlepsza mieszanka od hl mieszanka jak dla mnie emki z keta o smaku moze truskawki polecam kazdemu odczynnik dobry prawie do wszystliego na impreze do polezenia pr,y muzyce czy posiedzeniu ze znajomymi
17.08.2026, 10:45
Cześć wszystkim,
Czy ktoś z Was ma ostatnio kontakt ze sprzedawcą lub obsługą?
Od czwartku wysłałem kilka wiadomości, ale brak odpowiedzi.
Etykieta ***** została wygenerowana w czwartek w nocy, ale paczka do tej pory nie została przekazana kurierowi. W przesyłce znajduje się próbka dla mojego klienta – dopóki jej nie zobaczy, nie możemy ruszyć z realizacją zamówienia.
Jeśli ktoś ma z nimi kontakt albo jeśli sprzedawca to czyta – proszę o informację na PW. Zależy mi po prostu na potwierdzeniu, czy paczka trafi dzisiaj do *****. Dzięki!
Czy ktoś z Was ma ostatnio kontakt ze sprzedawcą lub obsługą?
Od czwartku wysłałem kilka wiadomości, ale brak odpowiedzi.
Etykieta ***** została wygenerowana w czwartek w nocy, ale paczka do tej pory nie została przekazana kurierowi. W przesyłce znajduje się próbka dla mojego klienta – dopóki jej nie zobaczy, nie możemy ruszyć z realizacją zamówienia.
Jeśli ktoś ma z nimi kontakt albo jeśli sprzedawca to czyta – proszę o informację na PW. Zależy mi po prostu na potwierdzeniu, czy paczka trafi dzisiaj do *****. Dzięki!
Maniek napisał 21.08.2026, 17:19:
Na forum nie podajemy szczegółów dotyczących zamówień (np. data wpłaty, data nadania, data odbioru, nazwa firmy kurierskiej)
Na forum nie podajemy szczegółów dotyczących zamówień (np. data wpłaty, data nadania, data odbioru, nazwa firmy kurierskiej)
Sincerely & Best regards
17.08.2026, 10:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2026, 10:59 przez hulerkfow23.)
partychemicalseu człowieku jest poniedziałek. Kurier niezawsze zabiera paczkę z punktu, czasem przyjeżdża o 10:00 dostarcza i zabiera paczki z punktu. Ktoś mógł ta paczke zaniesc po wizycie kuriera w tym dniu. Niech się "Twój klient" uzbroi w cierpliwość, a Ty nie podawaj wrażliwych danych, jak co i kiedy. Szkoda, że jeszcze nie podałeś z jakiego miasta paczka leci xD
Test
17.08.2026, 10:52
(17.08.2026, 01:33)punished napisał(a): Musze w koncu napisac opinie o tym V kontakt w razie jakis opuznien jest bezproblemowy i szybki zdarzylo mi sie tylko raz ze bylo jakies opuznienie jesli chodzi o towar to pierwsza klasa zawsze no i plus ze szybka dostawa i paczuszki profesjonalnie pakowane
Siemanko! Czy wiadomo, czy dzisiaj wylatują jakieś gołębie? Od czwartku czekam na jakikolwiek sygnał i cisza w temacie. Dzięki z góry za info!
(17.08.2026, 10:51)hulerkfow23 napisał(a): partychemicalseu człowieku jest poniedziałek. Kurier niezawsze zabiera paczkę z punktu, czasem przyjeżdża o 10:00 dostarcza i zabiera paczki z punktu. Ktoś mógł ta paczke zaniesc po wizycie kuriera w tym dniu. Niech się "Twój klient" uzbroi w cierpliwość, a Ty nie podawaj wrażliwych danych jak co i kiedy, szkoda że jeszcze nie podałes z jakiego miasta ta paczka leci xD
Dzięki za info, pozdro!"
Sincerely & Best regards