4-MMC - Mefedron - C11H15NO
21.06.2026, 17:45
inked_kawadrat
Dłuższa przerwa koniecznie.
Magia 3CMC wynika z tego, że mocno releasuje dopaminę, ale przy okazji wygładza ją lekką releasacją serotoniny. Dzięki temu nie masz paranoi, trzęsiawek i uczucia przestymulowania. Jest po prostu przyjemniej.
Jeśli zażyjesz 4mmc kilka dni przed planowanym zażywaniem 3cmc to wypompujesz się z rzeczonej serotoniny i trójka znowu nie zrobi na Tobie wrażenia.
Dłuższa przerwa koniecznie.
Magia 3CMC wynika z tego, że mocno releasuje dopaminę, ale przy okazji wygładza ją lekką releasacją serotoniny. Dzięki temu nie masz paranoi, trzęsiawek i uczucia przestymulowania. Jest po prostu przyjemniej.
Jeśli zażyjesz 4mmc kilka dni przed planowanym zażywaniem 3cmc to wypompujesz się z rzeczonej serotoniny i trójka znowu nie zrobi na Tobie wrażenia.
Ona łyka jak pelikan, to jedyna wada - ale jej głupot ten chłop naopowiada
21.06.2026, 19:55
inked_kawadrat
nowy sort od Pablita jest wybityny...
ja, która w sumie niekoniecznie polecam chlory - to ten ze spokojem mogę polecić.
Bardzo udana synteza
nowy sort od Pablita jest wybityny...
ja, która w sumie niekoniecznie polecam chlory - to ten ze spokojem mogę polecić.
Bardzo udana synteza
27.08.2026, 14:39
przewaznie czworka jest zbalansowana choc w poprzednich odpowiedziach na watku widze glownie wzmianki o euforii wiec stawialbym bardziej szale na eufo
Pamiętaj bracie nie podawaj blanta szmacie.
30.08.2026, 02:20
W postaci takiej pomielonej że ma tylko chemiczny posmak żadnych kryształków najlepszy jaki tylko może być coś pięknego tylko się w wciąga mała kreseczkę jak koksu . Aaaah zajebista sprawa . Zero zwala . Zero strucia. Zero skutków ubocznych praktycznie chyba żebyś wjebal z 5g naraz to wiadomo ale nikt normalny tak nie robi . Nie pomyślałem że jeszcze to dostane a tutaj taka niespodzianka drugi raz już mefka wleciała od jednego v była w kry jak pamiętam albo nie pamiętam a ta w tym puchu super sprawa . Kiedyś taki v miał w takim puchu 3cmc ale było chujowe musiał skurwysyn jebany oszukiwać cwel w mordę jebany , zamówiłem to parę razy bo nie lubię jak mi kryształ nos rozkurwia. Za każdym razem się zawiodłem a tu pyk idealnie. O to mi chodziło . Normalnie mógłbym to djrbsc do takiej sniffirrki i z tym wszędzie chodzić xd to jest tak dobre xd zjadłem 2g wogole sampli 4mmc z tego co widzę to tam jedna kreska została i to i tak cudem chyba pomieszalem 4mmc z 3mmc z ciekawości co się stanie i odłożyłem tak to bym nie miał wogole . A tak to wszystko mam odłożone poodadane nawet nie zacząłem pisać opinie o samplach . I to są sample konkretną jakoś. Po 2g. Odrazu na pierwszy głód z szacunku dla królika doświadczalnego badacza ten gramik. A jak już się nasyci człowiek to może pisać tr jak wytrzeźwieje nie i mu zostanie ścierwa . A nie tak na hop siup bo już kurwa bo już kurwa bo złotówki się nie zgadzają. Gdzie są sample ja się pytam co to za dziadostwo się zrobiło . Gdzie płatności za przelewem ? Za granicą normalnie ogarniają przelewy tylko w pl nie . Zresztą chuj mnie to obchodzi xd ja i tak nie. Nie zamawiam odkąd się nie opłaca zamawiać czyli od dawna teraz ja jestem tylko królikiem doświadczalnym od lat xd ie jest takie proste . Lepsze thc niż przepłacone gówno i niemiła kurwa na kontakcie co sampla nie wyślę jebana do ryja . Bogacz big Boss na sampla go kurwę nie stać dupsko pewnie podciera se ręką i gówno zlizuje żeby na wodzie też zaoszczędzić jebaniec takim jest petem
Śmierdzącym petem . Nadającym się jedynie do śmieci i to nie do recyklingu . Jak było z Polski to jak jest to jest trudniej . Bezsens
Ale faktem jest że 4mmc w różnych postaciach lata i ma się świetnie 2k16
Śmierdzącym petem . Nadającym się jedynie do śmieci i to nie do recyklingu . Jak było z Polski to jak jest to jest trudniej . Bezsens
Ale faktem jest że 4mmc w różnych postaciach lata i ma się świetnie 2k16
01.09.2026, 17:36
(27.08.2026, 14:39)agarthaistnieje napisał(a): przewaznie czworka jest zbalansowana choc w poprzednich odpowiedziach na watku widze glownie wzmianki o euforii wiec stawialbym bardziej szale na eufo
Skąd Wy te bzdury bierzecie - pytanie zadane pl raz 2560. I do dziś nikt mi nie odpowiedzial.
01.09.2026, 19:26
(27.08.2026, 14:39)agarthaistnieje napisał(a): przewaznie czworka jest zbalansowana choc w poprzednich odpowiedziach na watku widze glownie wzmianki o euforii wiec stawialbym bardziej szale na eufo
Ja Pierdole, powtarzać można do zasranej śmierci xd
Zależy od stopnia wypłukania organizmu.
Jeśli kilka dni wcześniej brałeś załóżmy mdma, to po mefedronie odczujesz euforię?
No nie, bo cała serotonina poszła się jebać.
Dlatego każdy będzie miał ciut inne odczucia.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
04.09.2026, 00:17
swego czasu 240/g ale to sporo lat wstecz, lecz to było to, teraz chyba ciężej lub absolutnie niemożliwe uzyskania składników by uzyskać takie 4mmc 89/99%
04.09.2026, 05:02
Moim zdaniem porzadne 4mmc klepie jak najlepsze z najlepszych 3cmc ALE ! Tu jest duże ale , bo nie mamy. Uczucia chlorowego strucia , ja osobiście odczuwalem je nawet po ilościach typu 1g 2g a wiem że są świry co jedzą 20g w noc to sobie nie wyobrażam . Takim polecam 4mmc dłużej pożyją . jest to dalej syf ale mimo to nie ma takiego zwala jak po jebanych chlorach lecz jednocześnie jak widzicie nawet na załączanym obrazku mocne 4mmc a takie ma dutch polecam ma duży potencjał uzależniający więc warto uważać a jeśli ktoś chce zarobić to wiadomo że też mu się to info przyda. No naprawdę towar jest zajebisty. Nie chce mi się rozpisywać o euforiach i tak dalej bo każdy zna to na pamięć więc napisałem taka luźna ogólna opinie na temat 4mmc co moimm zdaniem myślę o tej substancji .
Fajnie się mixuje z kokainą taki posmak polskiego chrzanu w nosie
z ketamina też dobrze się mixuje . Myślę że Tusi na mefedronie to byłby kosmos i taniej by wyszło niż na koce chociaż ona ma ten swój urok polskiego chrzanu w nosie 
W każdym razie super że się pojawiło i super że jest , dalej to jest jebany syf i narkotyk ale napewno mniej trujacy i mniej szkodliwy dla organizmu niż te pierdolone chlory, nie widzę teraz sensu w waleniu 3cmc trzeba byc pierdolnietym żeby to robić . Bo 4cmc to rozumiem jeszcze potrafi wyjebać lepiej niż MDMA , szczególnie to od dutcha . Ale każdemu polecam zapłacić więcej za 4mmc. I mniej się truć niż tym jebanym 3cmc . Naprawdę super sprawa . Super sprawa i jednocześnie wielkie gówno hahaha zależy jak na to spojrzeć ale 4mmc .❤️
Fajnie się mixuje z kokainą taki posmak polskiego chrzanu w nosie
z ketamina też dobrze się mixuje . Myślę że Tusi na mefedronie to byłby kosmos i taniej by wyszło niż na koce chociaż ona ma ten swój urok polskiego chrzanu w nosie 
W każdym razie super że się pojawiło i super że jest , dalej to jest jebany syf i narkotyk ale napewno mniej trujacy i mniej szkodliwy dla organizmu niż te pierdolone chlory, nie widzę teraz sensu w waleniu 3cmc trzeba byc pierdolnietym żeby to robić . Bo 4cmc to rozumiem jeszcze potrafi wyjebać lepiej niż MDMA , szczególnie to od dutcha . Ale każdemu polecam zapłacić więcej za 4mmc. I mniej się truć niż tym jebanym 3cmc . Naprawdę super sprawa . Super sprawa i jednocześnie wielkie gówno hahaha zależy jak na to spojrzeć ale 4mmc .❤️