High-Life.market - Temat główny
31.08.2026, 23:14
Ogłoszenie parafialne
W przeciągu kilku godzin może się zdarzyć sytuacja, że bramka płatnicza zrobi sobie przerwę na fajkę. Jest to typowa przerwa serwisowa, która potrwa prawdopodobnie w przedziale od 24 do 48h. W związku z tą informacją, proszę o tymczasowe kierowanie zamówień drogą mailową na kontakt-highlife@proton.me
Dla ciekawskich, chciałbym tylko dopowiedzieć, że za przerwą idzie prawdopodobieństwo wsparcia płatności XMR, kmwtw.
02.09.2026, 12:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.09.2026, 12:03 przez yonekolbaser.)
kodzik odebrany *wieczorem, przekurwiscie mile zaskoczenie
High-LifeMarket vendor 11/9 polecam totalnie
2 dni robocze paka na miejscu
ps. po pracy opisze z moją recki 2cb i kety, keta kopie jak zawsze, nawet potezniej po tygodniu przerwy -wiaodmo
2cb nie mam za bardzo odniesienia bo juz bylem po kilku drinkach i kecie i zarzucilem 1 tabsa wiec dzis na trzezwo podejde do tematu i damy znac
High-LifeMarket vendor 11/9 polecam totalnie
2 dni robocze paka na miejscu
ps. po pracy opisze z moją recki 2cb i kety, keta kopie jak zawsze, nawet potezniej po tygodniu przerwy -wiaodmo

2cb nie mam za bardzo odniesienia bo juz bylem po kilku drinkach i kecie i zarzucilem 1 tabsa wiec dzis na trzezwo podejde do tematu i damy znac
02.09.2026, 20:59
do mnie tym razem również szybko doleciała rakieta i chyba to był rekord, bo całość zamknęła się w około 48 h. Polecam sklep
03.09.2026, 11:31
Tutaj jest tempomat realizacji ustawiony na najwyższym biegu i szybkości, a i kontakt bardzo dobry i rzetelny, godny polecenia 3CMC również 
Wkrótce, może coś więcej o niektórych produktach od tego V'

Wkrótce, może coś więcej o niektórych produktach od tego V'