Ketamina - Opinie o produkcie
01.09.2026, 16:22
bralem dyche miesiac temu starczyla doslownie na rowny miesiac na 2 osoby ;P
zamowilem w piątek kolejną partie - ciekawe czy ten sam sort, ten co mialem po otwarciu woreczka zajezdzal jakby nikotyną?
wczesniej miałem 50tke z niemiec i była totalnie bezwonna przy otwieraniu i potem tez
dam znac jak doleci i wrzuce fotki pozdro
zamowilem w piątek kolejną partie - ciekawe czy ten sam sort, ten co mialem po otwarciu woreczka zajezdzal jakby nikotyną?
wczesniej miałem 50tke z niemiec i była totalnie bezwonna przy otwieraniu i potem tez
dam znac jak doleci i wrzuce fotki pozdro
04.09.2026, 00:44
Kurde nie wiem czy mi tolerka przez tydzien spadla czy co ale mam wrazenie ze ta keta co dostalem tera kopie kurwa jak nigdy a jestem regularnym klientem wiec zdecydowanie mozna polecic
04.09.2026, 09:23
Jedyne doświadczenie było raz i odrazu delikatne khole, ale możliwe że to po prostu bo było ciemno w pokoju jak nie wiem, człowiek jak taki plastuś poczciwy się czuje ludzik z modeliny
04.09.2026, 11:23
Dostałem sampla , 0,2 g , każde 50mg wdmuchniete przeniosło w kosmos, wcześniej zarzucone było 2g 4cmc , po powrocie natychmiast sen.
Rano jak nowo narodziny.
💪
Rano jak nowo narodziny.
💪
05.09.2026, 14:22
Dawkowanie moze byc od ale takie cos jak do nie istnieje to juz kwestia indywidualna
06.09.2026, 15:28
Czyli rozumiem że obecny sort to racetam?Zamawiałem kilka miesięcy temu i był to zdecydowanie czysty izomer S.Czy jest ktoś kto gustuję w ketamininie i może się wypowiedzieć?
06.09.2026, 18:49
Po czym to stwierdziłeś? Po nosie? 😏 Wszystko co lata na mieście to r+s.
ByleJaki