Piguły 2C-B
04.09.2026, 04:38
Polecam 2cb od dutcha zarówno w pigulach jak i proch. W wlasciwie pisze bo przymierzam się do aplikacji dawki 100mg 2cb tylko nie wiem czy za tydzień czy za dwa , jestem ciekaw efektów i chciałbym je opisać.
Czy są opisane przypadki zażywania 2cb w dawkach 100mg lub więcej i jeśli tak to czy ktoś byłby tak miły i mógłby mi podeslac takie tresci bo póki co muszę się do informować.
Czy są opisane przypadki zażywania 2cb w dawkach 100mg lub więcej i jeśli tak to czy ktoś byłby tak miły i mógłby mi podeslac takie tresci bo póki co muszę się do informować.
w 2C-B występują dwie grupy metoksylowe, natomiast w 2C-B-FLY są one „zamknięte” w sztywniejszej strukturze tetrahydrobenzodifuranowej. Badania wskazują że mimo tej różnicy oba związki mają zbliżone powinowactwo do receptora 5-HT₂A i w badaniach 2C-B-FLY nie okazał się dużo mocniejszym 2C-B. 2C-B-FLY nie jest po prostu mocniejszą wersją 2C-B”. Ma własny profil farmakologiczny i może powodować m.in. silne efekty halucynogenne oraz skurcz naczyń.
06.09.2026, 22:25
mariansagan
JJak nie przesadzisz z dawka 2cb to będzie elegancko jak poczatkujacy jesteś to sobie dodaj 10mg max 20mg do kreski mefedronu koksu albo 3mmc myślę że fajnie zadziała. Ketaminki jak dojebiesz też będzie elegancko wariacie, dutch ma wszystko
JJak nie przesadzisz z dawka 2cb to będzie elegancko jak poczatkujacy jesteś to sobie dodaj 10mg max 20mg do kreski mefedronu koksu albo 3mmc myślę że fajnie zadziała. Ketaminki jak dojebiesz też będzie elegancko wariacie, dutch ma wszystko