Kokaina
12.06.2026, 06:55
Dla mnie nie ma w tym ogarniacza bo "god mode" bierze górę,najbardziej cierpi portfel u mnie po koksie i to już po zakupie koksu
9 godzin(y) temu
Jakby wziasc taka dobra dla siebie powiedzmy zmieszać se to jeszcze z lidokaina dla fajnego posmaku , i walić powiedzmy raz na dwa tygodnie 1 dzień to się nawet nie uzalezniesz, mało ma skutków ubocznych idzie normalnie spać po tym jak nie przesadzisz , jeść się da normalnie w chuj ma plusów . fajne to jest tak z tych moich testów wynika tyle że to nie jest akurat profesjonalna opinia dlatego że ja mam doświadczenie głównie w RC a koks mi ciężko ocenić bo testowałem pierwszy raz . Więc może ktoś mi powie czy myślę w dobrym kierunku czy jednak nie kto używa tego na codzien lub się zna na tym ?
2 godzin(y) temu
Biorąc raz na miesiąc się możesz uzależnić, tak samo jak biorąc raz na dwa tygodnie, czy codziennie. Stimy nie uzależniają fizycznie, tylko psychicznie.
A spać da się dlatego, że kokaina działa krócej niż zajmuje zrobienie jajecznicy i podobnie szybko ewakuuje się z organizmu.
Jedzenie to akurat chyba kwestia osobnicza. Kej potrafi kiełbasę przepalać alfą, a ktoś inny ma ściśnięty żołądek i nie wciśnie niczego.
Ona łyka jak pelikan, to jedyna wada - ale jej głupot ten chłop naopowiada
doxyou
No i też uzależnienie uzależnieniu nierówne, ale i taki co musi brać codziennie i taki co musi brać raz na tydzień, czy raz na 2 tygodnie czy raz na miesiąc jest uzależniony, bo musi brać i nieważne jak często. Liczy się tutaj fakt, że musi, a nie jak często musi. Liczy się tylko sam fakt, że musi.
No i też uzależnienie uzależnieniu nierówne, ale i taki co musi brać codziennie i taki co musi brać raz na tydzień, czy raz na 2 tygodnie czy raz na miesiąc jest uzależniony, bo musi brać i nieważne jak często. Liczy się tutaj fakt, że musi, a nie jak często musi. Liczy się tylko sam fakt, że musi.
Sygnatura