tr***hop.co*
Z calej rodzinki 2c
2c-e wspominam zdecydowanie najlepiej ale riwnie interesuje mnie to 2c-ef jestem ciekaw jak wypada w z3stawoeniu z powyższym ce .
Lubie tą familie takze pozostaje pobrac i obadać bo to brakujące ogniwo w tej całej układance bożej
2c-e wspominam zdecydowanie najlepiej ale riwnie interesuje mnie to 2c-ef jestem ciekaw jak wypada w z3stawoeniu z powyższym ce .
Lubie tą familie takze pozostaje pobrac i obadać bo to brakujące ogniwo w tej całej układance bożej
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
Wczoraj, 23:43
(02.09.2026, 11:16)warnouzzz napisał(a): It's more expensive than at the professor's, I think, but they're the same.
O dzięki za przypomnionko bo miałam się na ten temat wypowiedzieć ale zapomniałaam XD
poprzednim razem dałam płatną dostawę i wysłane w **, dotarło w **. a tym razem free i wysłane w ***szczegóły***, doszło w 72h a jak się coś zamawia w czwartek 3-dniowego to pewnie mogłoby dojść i w sobotę przy dobrych wiatrach także też się chciałam zapytać czy ktoś z dłuższym doświadczeniem z tym sklepem zauważył jakąś różnice czy nie. oczywiście każdy podejmuje swoje własne decyzje, wiadomo, że lepiej dopłacić zawsze jesli wplywa to na czas przesylki/prawdopodobienstwo ze nic sie jej po drodze nie "stanie"
, ale jak na razie nie widze roznicy a jesli nie ma roznicy to po co przeplacac ehtakże, mam ich 3-meo-PCE ale na razie nie będę testować bo się przechuchrałam w tym weekend i musk mi musi odtajać.
psychodysleptyczka :3