Pomoc w znalezieniu RC
15.09.2026, 14:23
Szukam jakiegoś zamiennika , działającego podobnie do kokainy. Czytam, że Hexen, Nep, 3- Meo-PLE, Troparil. Tylko czy któraś z substancji ma również działanie mrożące gardło ?
15.09.2026, 18:59
To zależy od sortu, ale jeśli chcesz mocnymi stimami, zastąpić kokainę to raczej jest to trudna sprawa . TUTAJ dorzutka dla osoby niedoświadczonej nie spowoduje fajnej delikatnej fazy jak po coke, wywoła paranoję a dla starego ćpuna będzie zbyt rozjebane żeby się nadawało do czegokolwiek. A co chcesz łatwo i dużo zarobić czy potrzebujesz czegoś dla siebie
??
??
16.09.2026, 10:38
Do dalszej odsprzedaży 
Myślę nad zamówieniem Hexen'u. Jakaś polecajka godnego zaufania sklepu ? Albo ktoś tutaj?

Myślę nad zamówieniem Hexen'u. Jakaś polecajka godnego zaufania sklepu ? Albo ktoś tutaj?
17.09.2026, 14:41
cebulka forum, sprzedawcy z badaniami 
I co najważniejsze, sprawdzaj dobrze opinie, bo scamerów tam więcej niż mrówek. I ilość sprzedanych produktów.

I co najważniejsze, sprawdzaj dobrze opinie, bo scamerów tam więcej niż mrówek. I ilość sprzedanych produktów.
17.09.2026, 16:40
Wiesia536 przeciez tam na forum masz escrow Xd jak cie tam wyjebali? jesli nie dostalas tematu czy cos to robisz spor i masz zwrot hajsu haha
Mirusiek11 tak wpisz w google cebulka forum znajdziesz strone i na niej adres .onion. nie moge go tu podac
Mirusiek11 tak wpisz w google cebulka forum znajdziesz strone i na niej adres .onion. nie moge go tu podac
prostuj się kurwo
17.09.2026, 17:06
Nie napisałam,że mnie wyjebali. Nie korzystałam z naszej polskiej cebulki. Zawczaj zakupy na Tor**n Market lub D*** Hub, wiec wszystko sprawdzone i było ok. Ale dodalam kiedyś post na Dr*ad i miliony wiadomości, zdjęcia wysyłane z dupy , byleby wysłać, produktu, którego nie poszukiwałam. Tutaj niby wpłać 1ltc na sample, później nagle ich nie ma , trzeba dopłacić do " całej paczki " komedia. Choć z drugiej strony... Dobry, choć chujowy sposób na dorobienie. 😂
I co do tego " wpisz w google " , tak tylko do poczytania ok , ale jak chcesz robić zakupy Mirusiek11 musisz robić to przez bezpieczniejszą przeglądarkę, ale to chyba wiadome.
I co do tego " wpisz w google " , tak tylko do poczytania ok , ale jak chcesz robić zakupy Mirusiek11 musisz robić to przez bezpieczniejszą przeglądarkę, ale to chyba wiadome.