RCGang.shop - temat główny
18.09.2026, 08:29
Tej paczki nie da się przekierować którą on nadaje. Leci w jeden punkt docelowy. I jest tylko jedna próba dostarczenia. Wiem bo mój znajomy od niego zamawiam i próbował. Paczka jest nadana bez ponownej próby dostarczenia oraz bez możliwości przekierowania
18.09.2026, 19:04
THE WAY WE SHIP TO COSTUMERS IN POLAND THEY CAN REDIRECT PARCELS TO LOCKERS/SHOPS THEMSELVES OVER EMAIL/PHONE NOTIFICATIONS THEY RECEIVE.
AND NOT ONLY POLAND BUT MULTIPLE OTHER POPULAR COUNTRIES.
P.S. ALL PARCELS SHIPPED . HAPPY WEEKEND
18.09.2026, 22:34
(18.09.2026, 19:04)Byronik napisał(a): THE WAY WE SHIP TO COSTUMERS IN POLAND THEY CAN REDIRECT PARCELS TO LOCKERS/SHOPS THEMSELVES OVER EMAIL/PHONE NOTIFICATIONS THEY RECEIVE.
Jaka jest pewność że nie będzie problemów skoro nie ma sampli??
Maniek napisał 19.09.2026, 00:07:
Gościu, Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Ile razy pisałem i prosiłem, żebyś nie cytował poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz?!
Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego piszesz.
Ostatni raz zwracam Ci uwagę. Jeszcze raz będzie podobna sytuacja, to nakładam na Twoje konto tygodniową blokadę na pisanie postów.
Gościu, Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Ile razy pisałem i prosiłem, żebyś nie cytował poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz?!
Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego piszesz.
Ostatni raz zwracam Ci uwagę. Jeszcze raz będzie podobna sytuacja, to nakładam na Twoje konto tygodniową blokadę na pisanie postów.
25.09.2026, 18:18
ALL ORDERS SHIPPED!!!
NOW WE CAN SEND WITH YELLOW/RED WORKERS TO LOCKERS AND HOME DELIVERIES. FOR SMALL ORDERS FASTER PROCESSING. START ON MONDAY.
HAPPY WEEKEND
NOW WE CAN SEND WITH YELLOW/RED WORKERS TO LOCKERS AND HOME DELIVERIES. FOR SMALL ORDERS FASTER PROCESSING. START ON MONDAY.
HAPPY WEEKEND
26.09.2026, 01:37
No nic wracam do tego V ponownie, zrobiony zakup, cierpliwie czkamy
szkoda ze tak ostro ceny poszly w gore pewnie to wina kursu btc.
szkoda ze tak ostro ceny poszly w gore pewnie to wina kursu btc.

![[Obrazek: Screenshot-20260911-234705-Gallery.jpg]](https://i.postimg.cc/661ch3MR/Screenshot-20260911-234705-Gallery.jpg)
![[Obrazek: devil.png]](https://i.postimg.cc/7LnxNNtx/devil.png)