LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie
14.08.2026, 22:59
80 umg za 40 zł 1 kartonik 😅 przecież to trzeba minimum dwa zarzucić żeby porobiło
15.08.2026, 10:23
80 to nie informacja o mocy,
80 rocznica pierwszego celowego zażycia i odkrycia psychodelicznych właściwości LSD (Dzień Roweru) przypadała 19 kwietnia 2023 roku. Związek ten zsyntetyzował szwajcarski chemik Albert Hofmann w laboratoriach Sandoz , to tylko grafika blottera
80 rocznica pierwszego celowego zażycia i odkrycia psychodelicznych właściwości LSD (Dzień Roweru) przypadała 19 kwietnia 2023 roku. Związek ten zsyntetyzował szwajcarski chemik Albert Hofmann w laboratoriach Sandoz , to tylko grafika blottera
21.08.2026, 23:10
Ktoś wie ile mają mocy i jak dawkować dla amatora.
Pewnie te 80 do był jakiś napis do znaczka a nie ilość mocy
Pewnie te 80 do był jakiś napis do znaczka a nie ilość mocy
10.09.2026, 18:48
SiemkA jeden karton na pierwszy raz będzie ok? Czego się spodziewać jestem dobrze nastawiony ale no 🤣
Jeden post wyzej masz odpowiedz
Zarzucaj smialo calego
Te kwasy jesli chodzi o dawke to sa wrecz perfekcyjne na 1 raz
Nie wiem ile maja dokladnie ale odemnie wiele osob testowalo go wlasnie na pierwszy raz i mowili ze no nic dodac nic ujac
Zarzucaj smialo calego
Te kwasy jesli chodzi o dawke to sa wrecz perfekcyjne na 1 raz
Nie wiem ile maja dokladnie ale odemnie wiele osob testowalo go wlasnie na pierwszy raz i mowili ze no nic dodac nic ujac
11.09.2026, 17:58
Zajebiście, a powiedzcie mi jak z dorzucaniem czegoś innego? Cuksy, alko, coco itp. Czego unikać? Pytam bo pewnie będzie mi mało więc wolę się doinformować niż źle spędzić czas albo i gorzej. Dzięki i liczę na pomoc. Pozdrawiam
11.09.2026, 18:53
Na pierwszy raz wez najlepiej na czysto ew pod koniec jakies zioleczko potem niby mozesz cos tam kombinowac np z emka ale to juz kwestia osobista jak kto tam lubi
3 godzin(y) temu
Witam, więc tak zjadłem 1 karton czekałem 1,5h i nic dorzuciłem cuksa 2cb zaczęło coś smyrac ale stwierdziłem że dorzucę drugi karton po 30 minutach wszedł pierwszy karton ale powolutku się rozkręcało. Kolory zajebiste obrazy w domu się mieniły zajebista sprawa chyba z 2h patrzyłem w sumie przez całą noc na nie później z kumplem chcieliśmy obejrzeć film CLIMAX ale nie dało się poryty na karton xDˣᴰ! Filmy końcowe na początku filmy nie ogar ale później zaczęli tańczyć z psychomuzyka i ruchami to nas pokorbilo później ludzie zmienili twarze więc wyłączyliśmy(efekt kwasa) ogólnie zajebiste polecam w chuj