MDMA-Wątek ogólny
12.12.2025, 22:23
Też jestem zapewne w mniej licznej grupie, ale po prostu nie lubię MDMA i to wypalenie emocjonalne po braniu mki, czyni grę (dla mnie) nie wartą świeczki. Po prostu jest dla mnie za bardzo eufroczyna i za bardzo zakłamująca rzeczywistość w sposób, który zamydla osąd - nie wiem jak to ubrać lepiej w słowa.
13.12.2025, 19:42
Mam idetnyczne odczucia w stosunku do MDMA, ale i do wzystkich ktore mocno wala w serotonine Konrad Curze
Zjazd emocjonalny trwa 4 razy dluzej niz samo dzialanie
Zjazd emocjonalny trwa 4 razy dluzej niz samo dzialanie
13.12.2025, 20:36
Konrad Curze no po mocnych lotach jak zobaczę jakiś smutny filmik to łzy mi same lecą XD
Be objective and honest.
13.12.2025, 20:58
U mnie to idzie w kompletny brak emocji i zobojętnienie. Nie wiem co gorsze...
Wczoraj, 09:12
Moim zdaniem to też jest kurwa nie możliwe w chuj razy brałem czysta emkę właśnie w kryształkach , od tego zaczynałem zabawę z czymkolwiek potem dopiero rc . To jak pamiętam po tej białej to jakaś jebana szczerość się włączała miłość do świata i się tak chodziło jak pluszak
a tej brązowej spróbowałem niedawno to wpierdala w kanapę bardzo , bardzo mocno jak miesza się ją z 2cb i ketamina to wgniata jeszcze bardziej i żadnej stymulacji w tym nie ma , 4cmc gniecie jeszcze bardziej dobry sort i też żadnej stymulacji nie ma
Pigułe kiedyś też zjadłem na MDMA podobno , też mnie tak pozginalo że ledwo co autobusem do domu wróciłem . Ale znowu doda się trochę stima do MDMA to działa zupełnie inaczej , tak właśnie imprezowo . Ale może ja jestem jebniety
a tej brązowej spróbowałem niedawno to wpierdala w kanapę bardzo , bardzo mocno jak miesza się ją z 2cb i ketamina to wgniata jeszcze bardziej i żadnej stymulacji w tym nie ma , 4cmc gniecie jeszcze bardziej dobry sort i też żadnej stymulacji nie ma
Pigułe kiedyś też zjadłem na MDMA podobno , też mnie tak pozginalo że ledwo co autobusem do domu wróciłem . Ale znowu doda się trochę stima do MDMA to działa zupełnie inaczej , tak właśnie imprezowo . Ale może ja jestem jebniety
Wczoraj, 12:34
No emka ma takie działanie bardziej kanapowe mała kreska jakiegoś stima i sytuacja robi się inna
Wczoraj, 12:49
Ja bym se kiedyś zamówił na spróbowanie, ale kiedyś ktoś mnie poczęstował cukiereczkiem i chyba na mnie nie podziałało xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Wczoraj, 13:01
kurvvisko
Jak chcesz se jebnac emki prawdziwej to se jebnij właśnie ta w krysztale rozpuść w wodzie albo połknij kamien zważ sobie go żeby tam miał 200 mg czy 300mg i będzie spoko, bo te piguły to niewiadomo tak naprawdę na czym latają a w kamieniu masz w miarę czysty produkt przynajmniej ja się nie rozczarowałem nigdy a znów na pigułkach odwrotnie... Albo sobie jebnij taki kamień a wcześniej sniffka emki , jak wjedzie bombka to znów sniffka to wtedy napewno będzie magicznie
Jak chcesz se jebnac emki prawdziwej to se jebnij właśnie ta w krysztale rozpuść w wodzie albo połknij kamien zważ sobie go żeby tam miał 200 mg czy 300mg i będzie spoko, bo te piguły to niewiadomo tak naprawdę na czym latają a w kamieniu masz w miarę czysty produkt przynajmniej ja się nie rozczarowałem nigdy a znów na pigułkach odwrotnie... Albo sobie jebnij taki kamień a wcześniej sniffka emki , jak wjedzie bombka to znów sniffka to wtedy napewno będzie magicznie