High-Life.market - Temat główny
4 godzin(y) temu
Hello, Do you recevie message from pigeon when ordering from abroad on the morning on landing ?
4 godzin(y) temu
trzeba czekać na duże paczki , małe szybko lecą
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
3 godzin(y) temu
Nieprawda, ja na małą czekam już tydzień. Chyba rzeczywsicie mają tam jakieś komplikacje.
3 godzin(y) temu
(Dzisiaj, 07:22)Lysy666 napisał(a): No i mam problem
1 zamówienie szybka wysyłka wszystko ok
2 zamówienie tak samo
3 zamówienie problem wysyłam 1500zl i czekam
22.09 niby wszystko już ma obiecuje wysyłkę dosyłam mu jeszcze 6000zł
Mówi że paczkę wysyla i czekam
25.09 dowiaduje się że jednak już nie ma 3cmc i jest problem
Zostaje bez pieniędzy ....
Proszę sklep o zwrot pieniędzy lub wyjaśnienie sprawy
U mnie podobna historia już drugi raz - pozostaje czekać. Nie ma towaru, hajs zamrożony. Gdyby nie to że zawsze wywiązywali się jak trzeba to bym się pewnie wkuriwal.
Jedynie szkoda że nie dali sami znać co się dzieje tylko trzeba dopytywać że są braki i nic się nie dzieje z realizacją zamówienia…
13 minut(y) temu
( 3 godzin(y) temu)MOLLY napisał(a): U mnie podobna historia już drugi raz - pozostaje czekać. Nie ma towaru, hajs zamrożony. Gdyby nie to że zawsze wywiązywali się jak trzeba to bym się pewnie wkuriwal.
Jedynie szkoda że nie dali sami znać co się dzieje tylko trzeba dopytywać że są braki i nic się nie dzieje z realizacją zamówienia…
Mnie wkurwilo to że temat był dogadany
Vendor powiedział że wysłał paczkę kurwa ...
Po czym po kilku dniach pisze że nie ma tego co chciałem ....
Oby było tak że on odpisze bo 24h cisza
I że wyśle mi temat
7 minut(y) temu
( 13 minut(y) temu)Lysy666 napisał(a): Mnie wkurwilo to że temat był dogadanyPrzed złożeniem zamówienia pytałem jaki jest sort i czy jest. Sytuacja podobna do Twojej.
Vendor powiedział że wysłał paczkę kurwa ...
Po czym po kilku dniach pisze że nie ma tego co chciałem ....
Oby było tak że on odpisze bo 24h cisza
I że wyśle mi temat
Odrazu puściłem płatność przez sklep, a jak się po czasie okazało materiału do wysyłki nie ma