NEP - Opinie o produkcie
Wczoraj, 11:43
Wczoraj trochę pogadałem o tym na czacie i dowiedziałem się dokładnie tego samego co teraz napisałeś.
Niestety mam problem z powstrzymaniem się z dorzutkami, kokaina mnie kilka razy w chuj pokarała bo ładowałem jak pojebany. Z tym że koks szybko schodzi i elo wracamy do normalności w moment
Trochę minęło zanim nauczyłem się nią posługiwać.
Powiem szczerze że Henryk do mnie bardziej przemawia profilem działania ale zagrożenia przeważają.
Nie ma co się rzucać na głęboką wodę, sprobuje na początek 2g nepa zamiast wpierdalac się w 5 Henryka i gratis psychiatryk
Dzięki za wskazówki, pewnie za jakiś czas coś napiszę na temat sortu
Niestety mam problem z powstrzymaniem się z dorzutkami, kokaina mnie kilka razy w chuj pokarała bo ładowałem jak pojebany. Z tym że koks szybko schodzi i elo wracamy do normalności w moment
Trochę minęło zanim nauczyłem się nią posługiwać.
Powiem szczerze że Henryk do mnie bardziej przemawia profilem działania ale zagrożenia przeważają.
Nie ma co się rzucać na głęboką wodę, sprobuje na początek 2g nepa zamiast wpierdalac się w 5 Henryka i gratis psychiatryk

Dzięki za wskazówki, pewnie za jakiś czas coś napiszę na temat sortu
Wczoraj, 13:57
Jezeli Nep cie sklada jak zapalka to nie lap sie za hexen to raz, druga sprawa jak cos co jest pustym stimem moze byc bardziej pustym od drugiego ? Jak jest Pusty to bardziej pusty nie moze juz byc.
Jak ktos chce cos wiedziec o dzialaniu poszczegolnych stimow ktore sa obecnie w ofercie wystarczy mnie oznaczyc w danym watku i szczegolowo opisze bo takie glupoty ktore tutaj napisal bortak moga wyrzadzic komus krzywde.
Jak ktos chce cos wiedziec o dzialaniu poszczegolnych stimow ktore sa obecnie w ofercie wystarczy mnie oznaczyc w danym watku i szczegolowo opisze bo takie glupoty ktore tutaj napisal bortak moga wyrzadzic komus krzywde.
Nie no akurat napisałem, że hexen ma pełniejszy profil, ale bardziej ryje i nep tak nie poryje aż i nie poskłada jak hexen, chociaż też trzeba uważać, ale więcej wybacza i nie składa jak zapałka raczej, a hexen może. Hexen bardziej kara i jest bardziej kompulsywny. No, MDPHP jest bardziej pusty niż NEP, ale zdecydowanie mocniejszy zarówno od nepa jak i od hexenu i najbardziej składa i ryje.
Sygnatura
4 godzin(y) temu
(26.09.2026, 23:14)inked_kawadrat napisał(a): Kurwa trochę szkoda jak takie to płytkie
Ja wiem że to całkiem inny profil niż cmc/mmc ale żeby aż taki pustak?
Chyba jednak wybiorę się do Henryka chociaż 5 takiego rzeźnika nie chciałem
Ogólnie to alko nie pije w ogóle null nada zero, a ostatani raz trochę słabego 3cmc od pabla kilka miesięcy temu, ciągle w treningu jestem więc szama też na poziomie
inked_kawadrat musisz zrozumieć działanie NEPa troszku...
ON
wyrzuca to co TY masz w sobie... z dopaminką związane... jesli masz jej mało... to wyrzuci MAŁOJEŚLI ( ZAŁUSZMY ) masz na 100% NEP-a to jego działanie w TOBIE, zależy tylko i wyłącznie od TWOICH pokładów DOPAMINY w organizmie...
to wyrzutnia DOPAMINY... pomyśl... do czego służy wyrzutnia