Euro przez bitomat
Wczoraj, 09:32
Witam.
Mam pytanie odnośnie płatności bitomatem w obcej walucie. Bo w sklepie produkty są w euro, i gdy wybiorę opcję płatności w btc, to do bitomatu muszę wpłacić w tej samej walucie, czy mogę w złotówkach, a bitomat przewalutuje to?
Pozdrawiam!
Mam pytanie odnośnie płatności bitomatem w obcej walucie. Bo w sklepie produkty są w euro, i gdy wybiorę opcję płatności w btc, to do bitomatu muszę wpłacić w tej samej walucie, czy mogę w złotówkach, a bitomat przewalutuje to?
Pozdrawiam!
mozesz w zlotowkach
przeciez czy wplacisz euro czy plny to ci wymieni na btc. uzywales juz bitomatu? ja nie xd ale pamietaj wplacic wiecej bo oplaty, i najlepiej najpierw do siebie na portfel a nie prosto do vendora
przeciez czy wplacisz euro czy plny to ci wymieni na btc. uzywales juz bitomatu? ja nie xd ale pamietaj wplacic wiecej bo oplaty, i najlepiej najpierw do siebie na portfel a nie prosto do vendora
prostuj się kurwo
Wczoraj, 10:19
(Wczoraj, 09:34)kej9 napisał(a): mozesz w zlotowkachprzeciez czy wplacisz euro czy plny to ci wymieni na btc. uzywales juz bitomatu? ja nie xd ale pamietaj wplacic wiecej bo oplaty, i najlepiej najpierw do siebie na portfel a nie prosto do vendora
No ja zwykle bitomatu używam. A dlaczego nie do vendora od razu?
Wczoraj, 10:25
no jak chcesz to plac prosto do vendora mi to tam lotto. gdzies tu widzialem ludzie mieli nieraz jakies problemy ale nie chce mi sie szukac. a czemu nie na swoj portfel wplacic wiecej? w razie niedoplaty np czy cos musisz znowu przelac z bitomatu i znowu zaplacic oplaty
prostuj się kurwo
Wczoraj, 10:50
(Wczoraj, 10:25)kej9 napisał(a): no jak chcesz to plac prosto do vendora mi to tam lotto. gdzies tu widzialem ludzie mieli nieraz jakies problemy ale nie chce mi sie szukac. a czemu nie na swoj portfel wplacic wiecej? w razie niedoplaty np czy cos musisz znowu przelac z bitomatu i znowu zaplacic oplaty
Nie zakładałem portfela, bo mam bitomat pod blokiem xD