Ketamina-terapia
23.09.2026, 14:51
Czy ktoś z Was poddał sie legalnej kuracji ketaminą ? może opisać proces i skutki
lub
Poddaje sie "kuracji" na własną reke?
lub
Poddaje sie "kuracji" na własną reke?
23.09.2026, 14:58
Napewno działanie przeciwlękowe utrzymujące się przez kilka dni po zażyciu, oraz poprawa nastroju ale trzebaby poprawiać ciągle
01.10.2026, 20:57
No właśnie robie sobie "kuracje ", ale na własną ręke
Dla osób które sie stresują i mają lęki to keta może zdziałać cuda - odrazu
Ciekawi mnie tylko jak dlugo to bedzie działało - wiadomo trzeba też troche podejść terapeutycznie do tematu zmienić złe nawyki i dbać o siebie , przede wszystkim odstawić alko...
Dla osób które sie stresują i mają lęki to keta może zdziałać cuda - odrazu

Ciekawi mnie tylko jak dlugo to bedzie działało - wiadomo trzeba też troche podejść terapeutycznie do tematu zmienić złe nawyki i dbać o siebie , przede wszystkim odstawić alko...
02.10.2026, 00:07
W skrócie ogólny niepokój, strach ..
Mam długą historie z alko czyli depresantem - 14 lat bez pomocy doraźnej czy terapii w tym kierunku
Są to moje odczucia na ten moment czyli 2 tygodnie w sumie
Obiektywne
Zniesione lub wytłumione
Bodźce- dźwięki nie przeszkadzają kiedy się położysz i chcesz zasnąć ( brak jakby wewnętrznego stresu i paniki -nagłej reakcji walcz/uciekaj )
Lęki społeczne (nie masz aż takiego problemu wyjść z domu i wpaść w interakcje z ludźmi i otoczeniem)
Brak dominującej myśli o lękach i stresie ( myślisz o czymś i już się stresujesz)
Większa Akceptacja siebie
Większa Akceptacja środowiska przez siebie samego
Zaczyna się chcieć coś robić bo nie myślisz pierwsze -o tym co kto o tobie pomyśli, czujesz że jesteś sobą
Można się wkoncu na czymś skupić bez uczucia nudy i bezradności co za tym idzie większa cierpliwość i SPOKÓJ
I to wszystko po dawkach rekreacyjnych ale zauważam że z tym trzeba uważać bo podoba się jak alko
Mam długą historie z alko czyli depresantem - 14 lat bez pomocy doraźnej czy terapii w tym kierunku
Są to moje odczucia na ten moment czyli 2 tygodnie w sumie
Obiektywne
Zniesione lub wytłumione
Bodźce- dźwięki nie przeszkadzają kiedy się położysz i chcesz zasnąć ( brak jakby wewnętrznego stresu i paniki -nagłej reakcji walcz/uciekaj )
Lęki społeczne (nie masz aż takiego problemu wyjść z domu i wpaść w interakcje z ludźmi i otoczeniem)
Brak dominującej myśli o lękach i stresie ( myślisz o czymś i już się stresujesz)
Większa Akceptacja siebie
Większa Akceptacja środowiska przez siebie samego
Zaczyna się chcieć coś robić bo nie myślisz pierwsze -o tym co kto o tobie pomyśli, czujesz że jesteś sobą
Można się wkoncu na czymś skupić bez uczucia nudy i bezradności co za tym idzie większa cierpliwość i SPOKÓJ
I to wszystko po dawkach rekreacyjnych ale zauważam że z tym trzeba uważać bo podoba się jak alko
02.10.2026, 11:14
Dzięki za odpowiedź.
Od dawna chodził za mną pomysł przetestowania ketaminy właśnie w tym kontekście.
Brałeś ktoryś konkretny izomer, czy racemat?
Od dawna chodził za mną pomysł przetestowania ketaminy właśnie w tym kontekście.
Brałeś ktoryś konkretny izomer, czy racemat?
Od High-LifeMarket z tego co mi wiadomo tj Racemat 50/50