Gdzie po 3cmc?
23.08.2022, 20:25
Moim zdaniem Escobar ma dobre 3cmc praktycznie identyczne co u nas na rejonie teraz lata, wcześniej było u nas pełno 4cmc w bardzo korzystnej cenie bo po 10zł ale parę osób zamknęli, kilka osób wyjechało za granicę, kilku się powiesiło i kontakty się urwały niestety...
16.11.2022, 11:33
ChemC***m.nl ma swietnej jakosci 3cmc ice.
jeszczecjeden sort jestcaleczapimnialem nazwy,ale też jest godny uwagi
jeszczecjeden sort jestcaleczapimnialem nazwy,ale też jest godny uwagi
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
16.11.2022, 11:37
@"Pixel40" tu wiekszosc user'ow dostanie wyjebke a nie temat 😎 Z prostych i logicznych przyczyn
YOUR ATTORNEY
16.11.2022, 12:42
A mnie zastanawia czy jest w ogóle opcja PERFEKCYJNEGO 3CMC.
Nieskalanego zanieczyszczeniami, precyzyjnie ugotowanego, lsniącego w blasku słońca jak i nocnych latarni, no takiego jakby sam Bóg dotknął palcem kryształu i otaczała, by go anielska aura? 🤔
A może taki istniał lub istnieje? 100% czystego 3CMC w najlepszej postaci.
🤔
Nieskalanego zanieczyszczeniami, precyzyjnie ugotowanego, lsniącego w blasku słońca jak i nocnych latarni, no takiego jakby sam Bóg dotknął palcem kryształu i otaczała, by go anielska aura? 🤔
A może taki istniał lub istnieje? 100% czystego 3CMC w najlepszej postaci.
🤔
16.11.2022, 19:44
Miałem przyjemność testować legendarną już "trójeczkę" od Esco w wersji smakowej typu wiśnia. Aż przypomniały mi się czasy stacjonarnej. Good shit
21.11.2022, 05:03
Mi najbardziej podchodziła trójeczka o Escobara - 3cmc Guzman. Coś pięknego. Narazie nie ma na stanie w sprzedaży, ale już nie mogę się doczekać aż się pojawi.
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...