Gdzie teraz po benzo?
Szukam dobrej oferty.
Od dobrego, zaufanego sklepu i przy możliwie jak najbardziej przystępnych cenach całej transakcji i ogólniej jakości usługi.
(ceny towarów/koszta wysyłki/szybkość realizacji/itd)
Poleci coś ktoś z Was?
diabel ma fluarpa i eti,sadze ze sa skuteczne,mialem dwie sztuki na, probę,i działają,eti to niestety nie wypowiem sie bo nie mialem,najjlepsze klony apteczne.
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
27.11.2022, 00:19
liczy sie ze są,bo viezko z zoltymi groszkami.
ogolnie to fajnie ze poszerzyl asortyment ,po niedzieli testy
ogolnie to fajnie ze poszerzyl asortyment ,po niedzieli testy
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
27.11.2022, 08:18
Na chwilę obecną stawiam na Chemcloud.nl. Teraz mi się przypomniało, że darmowa wysyłka w weekend. Ceny przy 10 sztukach:
Flunitraolam 25mg - 1,20€
Bromazolam 3mg - 1,05€
Deschloroetizolam 5mg - 1,15€
(serio ten nieaktywny jak dla mnie Benz jest droższy od bromka?)
Bromazolam proch 1g - 68€
(czyli 68€ to cena całkowita. Do tego możliwość zapłaty nie w krypto dzięki czemu unikam horrendalnych opłat BTC)
Znowu mieć Bromazolam w prochu to trochę się cykam.
Flunitraolam 25mg - 1,20€
Bromazolam 3mg - 1,05€
Deschloroetizolam 5mg - 1,15€
(serio ten nieaktywny jak dla mnie Benz jest droższy od bromka?)
Bromazolam proch 1g - 68€
(czyli 68€ to cena całkowita. Do tego możliwość zapłaty nie w krypto dzięki czemu unikam horrendalnych opłat BTC)
Znowu mieć Bromazolam w prochu to trochę się cykam.

27.11.2022, 12:48
Nie tylko 0.25mg ale tez nie 'flunitraolam' tylko 'flunitrazolam' @"Kaja Buza"
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 12:55
Beeniepatu dzięki. Muszę usunąć takie słowa ze słownika w klawiaturze. Człowiek gdzieś na bombie coś pisze, to się zapamiętuje i wychodzą takie bąki. Tak samo uczukeniówka notorycznie piszę.
PS. Jako osoba, jako ja wnoszę o nadanie mi możliwość edycji postów i wątków dożywotnio, a nie tylko 60 minut po wrzuceniu!
PS. Jako osoba, jako ja wnoszę o nadanie mi możliwość edycji postów i wątków dożywotnio, a nie tylko 60 minut po wrzuceniu!

27.11.2022, 13:22
@"Kaja Buza" korzystaj po prostu z tej aplikacji co sam polecales. Bo chyba nie polecasz czegos, czego sam nie uzywasz. Nie? Choc moze nie wystarczyc na takie kwiatki jak ten: 'jako osoba, jako ja wnosze..' 😂
YOUR ATTORNEY