Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czego najbardziej boisz się w życiu? 9/6/26
Od jakiegos czasu sen z powiek spędza mi poszukiwanie odpowiedzi na jedno jedyne pytanie odnośnie "zjawiska " które miało odwagę, tupet zapukać do mych drzwi nie przedstawić sie i co gorsza wprosić do mego życia sabotujac je w pewnych sytuacjach ,momentach tak wyraźnie i dotkliwie że nie ma tu mowy o jakichś efektach specjalnych typu halucynacje cevy/oevy czy zwyczajnie mówiąc chorej głowie czy czymkolwiek takim .
Zarejestrowałem szereg śladów świadczących o istnieniu ,obecności tego kogoś, czegoś, a mimo to nie mogę zdobyc wystarczającego dowodu abym mógł to jednoznacznie zdemaskować, złapać za ręke
Przez co zacząłem ostatnio mocno powatpiewać że nie uda mi się tego osiągnąć widząc z jak sprytną istotą mam doczynienia , jednocześnie czując oddech czasu że za życia nie zdążę tego zdemaskować i właśnie tego boję sie najbardziej....że nie zdołam ,nie zdarzę że nie dzialamy na tych samych poziomach mozliwisci ,skilli
Zarejestrowałem szereg śladów świadczących o istnieniu ,obecności tego kogoś, czegoś, a mimo to nie mogę zdobyc wystarczającego dowodu abym mógł to jednoznacznie zdemaskować, złapać za ręke
Przez co zacząłem ostatnio mocno powatpiewać że nie uda mi się tego osiągnąć widząc z jak sprytną istotą mam doczynienia , jednocześnie czując oddech czasu że za życia nie zdążę tego zdemaskować i właśnie tego boję sie najbardziej....że nie zdołam ,nie zdarzę że nie dzialamy na tych samych poziomach mozliwisci ,skilli
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
8 godzin(y) temu
TYTUS
Pomimo wszystkiego czego doświadczyłem ,widzialem w tych konkretnych momentach w swoim mieszkaniu i choc to przerażająca myśl że moze za tym stac wlasnie ona pvp wykluczyc jeszcze nie jestem gotów ale pracuje nad tym bardzo intensywnie
Dodam tylko że tydz temu widziałem pewną postac bezszelestnie jakby nad podłoga przemykającą z kuchni do pokoju w czarnych długich włosach
Monitoruje to zjswisko w tym celu zakupiłem 14 kamer które mam poukrywane w calym domu z detekcja ruchu. I widzeniem w ciemności ...teraz tylko obserwacja i cierpliwość ...
Pomimo wszystkiego czego doświadczyłem ,widzialem w tych konkretnych momentach w swoim mieszkaniu i choc to przerażająca myśl że moze za tym stac wlasnie ona pvp wykluczyc jeszcze nie jestem gotów ale pracuje nad tym bardzo intensywnie
Dodam tylko że tydz temu widziałem pewną postac bezszelestnie jakby nad podłoga przemykającą z kuchni do pokoju w czarnych długich włosach
Monitoruje to zjswisko w tym celu zakupiłem 14 kamer które mam poukrywane w calym domu z detekcja ruchu. I widzeniem w ciemności ...teraz tylko obserwacja i cierpliwość ...
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
Ja kiedyś na bombie widziałem wszędzie w domu robaki. Do dzisiaj się czasami zastanawiam czy to była prawda czy nie, bo wydawały się w chuj realne, ale później szybko nagle gdzieś spierdoliły i zniknęły, więc to nie mogło być prawdziwe. GlasshanD polecam przyjąć podobną wersję, sprzedaż kamery, będzie hajs i nie będziesz musiał nic sprawdzać

![[Obrazek: Bez-tytuu22.jpg]](https://i.postimg.cc/Pq1Db8MH/Bez-tytuu22.jpg)