Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak wygląda Twój idealny weekend? 25/07/2026
Dzisiaj, 10:22
![[Obrazek: 290f5c83dc5869c576073a048c1d709f.png]](https://gekkk.co/storage/v/290f5c83dc5869c576073a048c1d709f.png)
Dużo jedzenia, dużo picia, dużo ćpania, zero zjazdu.
A taki wymarzony weekend, który ogarnę mam nadzieję niedługo to wypad do Neapolu i zjedzenie sobie pizzy w stylu neapolitańskim, plus zimna coca cola do tego, jakiś makaronik i dobra pogoda.
A jak u was?
10 godzin(y) temu
Tak jak u Panu powyżej alfa dla mnie też jest na szczycie i ponad nią juz niewiele potrzeba niemniej aby taki weekend mógł byc kompletny idealny dodałbym jeszcze siebie grającego za deckami w pokoju wypełnionym po brzegj winylami których słuchanie jesf dla mnie niezbędne niemal jak powietrze
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
9 godzin(y) temu
jakies pifko albo bidziok, dobry obiad a potem wyro, serial, cisza i swienty spokoj
prostuj się kurwo
9 godzin(y) temu
Chill zone, trochę opierdalania się. Może jakiś delikatny dopalacz. Robienie muzyki.
7 godzin(y) temu
Parę piwek, jakiś film, spacer z psem a potem parę zolpidemów, w trakcie pregaba, i tak wygląda weekend "idealny"
42 minut(y) temu
dużo alkoholu i innych psychoaktywnych smakołyków, dobre towarzystwo i dobra pogoda
9 minut(y) temu
Rower, natura i muzyka na słuchawkach.
Witam po mojej przerwie, mogę w końcu nadrobić co tu się dzieje, bo ostatnio to mam mega zapierdol w robocie plus korzystam z lata ✨
Witam po mojej przerwie, mogę w końcu nadrobić co tu się dzieje, bo ostatnio to mam mega zapierdol w robocie plus korzystam z lata ✨
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność